Politika

Komjáti Zoltán radar alatt repül

Komjáti Zoltán radar alatt repül

2022. június 7., kedd
Komjáti Zoltán radar alatt repül

A dorozsmai időközi választáson az Összefogás Szegedért Mozgalom képviselő-jelöltje finoman szólva sem mozgósítja magát nyilvánosan. Kámforrá vált a kampányban?

Addig, amíg Rúzsa Roland, a kormánypártok jelöltje pörköltet főz és oszt szét a rászorulóknak – amiről portálunk be is számolt – Komjáti Zoltán nyilvános programjai ismeretlenek számunkra. A jobbikos jelölt pünkösdhétfőn köszöntötte a közösségi oldalán követőit, ahol annyi morzsát elejtett, hogy kedden bazsarózsával fognak kedveskedni a dorozsmai hölgyeknek Dr. Fodor Antal képviselő úrral. De hogy konkrétan hol, mikor és kiknek kedveskedtek, számunkra rejtély.

Ezzel szemben Rúzsa Roland már a hétvégi nyilvános eseményét, programját szervezi: Mihálffy Béla országgyűlési képviselővel várják sok szeretettel a látogatókat a dorozsmai vásárba egy kávéra vagy egy limonádéra.  

Portálunk kereste telefonon Komjáti Zoltánt, és írtunk is neki e-mailben a nyilvános programjaival kapcsolatban, de választ nem kaptunk még tőle.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.