Pszichiátrián kezelhetik a négyéves kislányt buszban felejtő sofőrt

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Bekerült a pszichiátriára az a buszsofőr, aki néhány napja azt a járművet vezette, amelyikben ott felejtettek egy óvodáskorú kislányt. A négyéves tomajmonostorai gyermeket kedd reggel vették fel a járműre, hogy azzal eljusson az óvodába – írja az Index.

A buszvezető egyik ismerőse a Tényeknek elmondta, hogy a férfit kiegyensúlyozott embernek ismerték meg, akinek semmilyen káros szenvedélye nem volt. Úgy tudni, a sofőr másodállásban is személyszállítással foglalkozik és röplabdaedzőként is dolgozik.

Mint arról a SzegedMa beszámolt, meghalt a buszban felejtett kislány pénteken a debreceni gyermekklinika intenzív osztályán.

A klinika közleménye szerint az intenzív osztály szakemberei mindent megtettek, hogy megmentsék a kislány életét, de a legmagasabb szintű ellátás ellenére a gyermek meghalt.

Korábban a szoljon.hu adott hírt arról, hogy “életveszélyes állapotban vittek kórházba egy négyéves kislányt, akit egy gyermekeket szállító kisbuszban felejtettek kedd reggel Tomajmonostorán és csak délután találtak rá”.

Előző sztori

Meghirdette következő évadának bemutatóit a Szegedi Kortárs Balett

Videó!
Következő sztori

Szalai Ádám a magyar szurkolóknak üzent a németek elleni meccs előtt