Megszüntetheti a dorozsmai vásárt is Botka László – jelentették be

Szabó Bálint, a Mindenki Szegedért Mozgalom (MSZM) képviselője a dorozsmai választások kapcsán figyelmeztetett arra, hogy a jelekből azt látják: veszélyben van a dorozsmai vásár.

Videójában emlékeztetett arra a független képviselő, hogy “amikor Botka László legutóbb 2018-ban Dorozsmával foglalkozott, annak az lett azeredménye, hogy a több évtizedes múlttal rendelkező, nyereséges dorozsmai nagybani piacot heves tiltakozások ellenére bezáratta, és azt mélyen áron alul privatizálta”.

Veszélyben a dorozsmai vásár

– jelentette ki határozottan a képviselő a videóban. Szabó Bálint úgy fogalmazott, hogy az a hír járja,

“ha a Botka-Komjáti koalíció győz Dorozsmán, és ezáltal Botka Lászlónak újra többsége lesz a szegedi közgyűlésben, akkor a dorozsmai piac sorsára juthat a dorozsmai vásár is”.

Újabb trükk, vagy csak véletlen?

Van még egy fontos anomália, ami érintheti a vasárnapi kiskundorozsmai választásokat. Ezekre rákérdeztünk.

Lapunk kérdéseket küldött a szegedi önkormányzatnak. Arra voltunk kíváncsiak egyebek mellett, hogy tervezik-e a vásár bezárását?

A SzegedMa kíváncsi arra is, miért halasztották el a Közgyűlést a dorozsami választás utánra, és van-e ennek köze ahhoz a feltételezéshez, miszerint komoly megszorításra készül a városvezetés; és mindez érinti-e a kiskundorozsmai területet is.

Amint megszerezzük a hivatalos válaszokat, beszámolunk róla.

Borítókép: Komjáti Zoltán Facebook-oldala

Előző sztori

Meghosszabbított nyitvatartás az ásotthalmi határátkelőhelyen

KÉPGALÉRIA!
Következő sztori

Ismét Szeged ékköve lesz a Bartók Béla Művelődési Ház