Botkáék hadat üzentek a szegedi autósoknak az ellenzék szerint

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Mint arról beszámoltunk, rövid időn belül két lépcsőben brutálisan drágulhat a parkolás Szegeden. A drasztikus emelés mellett Német Ferenc, a szegedi Fidesz önkormányzati képviselője sem ment el szó nélkül.

A fizetős parkolóövezetek kibővítése nyílt hadüzenet a szegedi autósok ellen, egyben világosan megmutatja, hogy a baloldal csak az emberek terheinek növelésében tud gondolkodni, szemben a jobboldallal, amely válságban is adót csökkent, de közben támogatja a családokat és a nyugdíjasokat.

– fogalmazott Német Ferenc.

A képviselő emlékeztetett, a Botka-féle városvezetés most újabb városrészekre, újabb utcákra terjeszti ki a fizetős parkolást, eddig nem látott pénzelvonással büntetve az autósokat és az ott élőket. Újszegeden is ez történik, Mihálik Edvin pedig csendben hallgat.

Ha Mihálik valóban komolyan venné megbízatását, akkor neki kellene a leghangosabban tiltakoznia az újabb fizetős parkolóövezetek kialakítása ellen. Ennek ellenére a “zöld tanácsnok” mélyen hallgat most is, hiszen neki nem az emberek a fontosak, csak a pozíció, amit elvtelen bólogatással, tartalmatlan sompolygással, Botka utasításainak szolgai végrehajtásával őrizhet csak meg – jegyezte meg.

Német Ferenc leszögezte, a Szegedi Fidesz szerint ez elfogadhatatlan és mindent meg fognak tenni azért, hogy megakadályozzák Botkáék újabb tervét a szegediek és az újszegediek megsarcolására.

Elég volt a baloldal pénzbehajtásából és a szegedi autósok büntetéséből!

zárta gondolatait.

Szerettük volna megtudni Mihálik Edvin álláspontját az újszegedi parkolóhelyek fizetőssé tételéről, cikkünk megjelenéséig azonban nem válaszolt a megkeresésünkre.

Előző sztori

Péter és Pál apostol emlékezete, földművesünnep és áldozatnap

Következő sztori

Mi lesz ebből? Rengeteg katonát vezényel Európába az USA elnöke!