Hollik szerint a baloldal simán megszavazná az olajembargót

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Fidesz szerint a baloldal az olajembargós vitában a magyar emberek helyett ismét Brüsszel oldalára állt -írja az MTI.

Hollik István, a kormánypárt kommunikációs igazgatója hétfői videónyilatkozatában azt mondta: baloldali országgyűlési képviselők és európai parlamenti képviselők is megerősítették, ha rajtuk múlna, támogatnák és megszavaznák az uniós javaslatot.

Ezzel szemben – hangsúlyozta – a Fidesz-KDNP nem fogja hagyni, hogy “Brüsszel a magyar baloldallal karöltve” veszélybe sodorja a rezsicsökkentést, a családtámogatásokat és romba döntsék mindazt, amit az elmúlt 12 évben elért a kormány.

Továbbra is kitartunk Magyarország és a magyar emberek érdekei mellett, megvédjük a rezsicsökkentést, hiszen nem fordulhat elő, hogy a magyar emberekkel fizettessék meg a háború árát – jelentette ki Hollik István.

Arra kérte a miniszterelnököt, hogy továbbra is tartson ki a Fidesz-KDNP álláspontja mellett, és mondjon nemet Brüsszel olajembargós javaslatára.

Az Európa Tanács ülése hétfőn kezdődik, ahol a képviselő szerint komoly csaták várhatók. Megismételte továbbá a kormány általános álláspontját, miszerint az olajembargó egy, a magyar gazdaságra mért atomcsapással érne fel.

Előző sztori

Régen nem próbáltak annyian átkelni a határon, mint most

Következő sztori

Felborult egy kisbusz Maroslelénél, mentőhelikoptert is hívtak