Politika

Mihálffy Béla: a munkában hiszek, amivel fejlődést érhetünk el

Mihálffy Béla: a munkában hiszek, amivel fejlődést érhetünk el

2022. április 2., szombat
Mihálffy Béla: a munkában hiszek, amivel fejlődést érhetünk el

Szeged és a Homokhátság fejlődése a tét

Szeged nem „mostohavárosa” Magyarországnak-ahogy azt a baloldali önkormányzati narratíva rendszeresen hangoztatja. Mihálffy Béla szerint a folyamatos fejlődéshez azonban dolgozni kell.

- A kormányzati beruházásoknak köszönhetően egyre vonzóbb befektetési célponttá válhat Szeged

- emelte ki Mihálffy Béla, a kormánypártok országgyűlési képviselőjelöltje. Hozzátette, ha április 3-án bizalmat kap a választóktól, mindent megtesz azért, hogy minél több termelő vállalkozás költözzön a térségbe.

Visszafordulni veszélyes

– Nem fordulhatunk vissza a múltba, amikor a bérek stagnáltak, a nyugdíjak vásárlóértéke évről évre csökkent, a vállalkozók pedig menekültek a városból.

A magyarok szorgalma és egy kellő felhatalmazás kell az április 3-ai választáson ahhoz, hogy fejlődő, de kiszámítható pályán maradjon a magyar gazdaság

– szögezte le a Csongrád-Csanád megye 2. választási körzetében induló politikus.

Szeged nem „mostohavárosa” Magyarországnak-ahogy azt a baloldali önkormányzati narratíva rendszeresen hangoztatja. Mihálffy Béla szerint a folyamatos fejlődéshez azonban dolgozni kell. - A kormányzati beruházásoknak köszönhetően egyre vonzóbb befektetési célponttá válhat Szeged- emelte ki Mihálffy Béla, a kormánypártok országgyűlési képviselőjelöltje. Hozzátette, ha április 3-án bizalmat kap a választóktól, mindent megtesz azért, hogy minél több termelő vállalkozás költözzön a térségbe.

Gaal Gergely, Mihálffy Béla és Nagy Attila sajtótájékoztatója a Magyar Falu Programról

Fókuszban a Homokhátság is

A választókerületéhez tartozó Homokhátság legfontosabb problémájának megoldására már tettek lépéseket. A munka pedig folytatódik. -A térség jövőjének a záloga a Homokhátság elsivatagosodásának megállítása. Amennyiben bizalmat kapok,

országgyűlési képviselőként minden méter csatornáért, minden liter vízért, minden hektár földért és minden forintért küzdeni fogok, amely ennek az ügynek a megoldásához szükséges.

A gazdák is számíthatnak rám-hangsúlyozta Mihálffy Béla.

A kormány stratégiai partnerként tekint a falvakra

A Magyar Falu Program indulása óta Csongrád-Csanád megye 2. számú választókerületének 10 településére több mint 1 milliárd forint érkezett, amelynek köszönhetően lendületet kaptak a kistelepülések és látványos fejlesztéseket tudtak megvalósítani. Orvosi rendelő, közösségi terek, iskolák, utak újultak meg, és ezen az úton tartaná a térséget Mihálffy Béla. - Nem csak a választási kampányban, hanem korábban is folyamatos kapcsolatom volt a térség polgármestereivel, akiknek kész terveik vannak a településük jövőjével kapcsolatban.

- A jövőben is azért fogok dolgozni, hogy a homokhátsági településeken ne álljon meg a fejlődés

-hangsúlyozta Mihálffy Béla a térség kormánypárti országgyűlési képviselőjelöltje.

A lehetőség adott, de dolgozni kell érte

Mihálffy Béla az utóbbi hónapokban és a kampányban is sorra járta a választókerület településeit, az ott lakókkal és a település vezetőivel egyeztetve fontos feladatok várhatnak rá, ha bizalmat kap április harmadikán. A munka azonban már elkezdődött, több projektben is hatékonyan tudott lobbizni. - Bőséggel kaptam javaslatot és feladatot a választóktól, hogy mivel kellene foglalkoznom képviselőként. A kormányzat a lehetőséget megadja a fejlesztésekre, én pedig munkában hiszek, így ha bizalmat kapok, állok elébe a feladatoknak. Ilyen például a Homokhátság vízvisszapótlása, Pusztamérgesen a volt szakközépiskola helyzetének a rendezése, a szegedi Szabadkai úti aluljáró, a Holt-Tisza rehabilitációja, a Falu Program folytatása, vagy éppen a szegedi harmadik híd projektje is-sorolta a rá váró feladatokat Mihálffy Béla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.