Mihálffy Béla: a munkában hiszek, amivel fejlődést érhetünk el

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Mihálffy Béla, a Csongrád-Csanád megyei 2-es választókerületben induló fideszes képviselőjelöltje szerint az utóbbi tizenkét év azt mutatja, hogy Magyarország jó úton jár, visszafordulni, vagy letérni nem szabad. Hazánk fejlődése és biztonsága a tét április 3-án.

Szeged és a Homokhátság fejlődése a tét

Szeged nem „mostohavárosa” Magyarországnak-ahogy azt a baloldali önkormányzati narratíva rendszeresen hangoztatja. Mihálffy Béla szerint a folyamatos fejlődéshez azonban dolgozni kell.

– A kormányzati beruházásoknak köszönhetően egyre vonzóbb befektetési célponttá válhat Szeged

– emelte ki Mihálffy Béla, a kormánypártok országgyűlési képviselőjelöltje. Hozzátette, ha április 3-án bizalmat kap a választóktól, mindent megtesz azért, hogy minél több termelő vállalkozás költözzön a térségbe.

Visszafordulni veszélyes

– Nem fordulhatunk vissza a múltba, amikor a bérek stagnáltak, a nyugdíjak vásárlóértéke évről évre csökkent, a vállalkozók pedig menekültek a városból.

A magyarok szorgalma és egy kellő felhatalmazás kell az április 3-ai választáson ahhoz, hogy fejlődő, de kiszámítható pályán maradjon a magyar gazdaság

– szögezte le a Csongrád-Csanád megye 2. választási körzetében induló politikus.

Szeged nem „mostohavárosa” Magyarországnak-ahogy azt a baloldali önkormányzati narratíva rendszeresen hangoztatja. Mihálffy Béla szerint a folyamatos fejlődéshez azonban dolgozni kell. – A kormányzati beruházásoknak köszönhetően egyre vonzóbb befektetési célponttá válhat Szeged- emelte ki Mihálffy Béla, a kormánypártok országgyűlési képviselőjelöltje. Hozzátette, ha április 3-án bizalmat kap a választóktól, mindent megtesz azért, hogy minél több termelő vállalkozás költözzön a térségbe.

Gaal Gergely, Mihálffy Béla és Nagy Attila sajtótájékoztatója a Magyar Falu Programról

Fókuszban a Homokhátság is

A választókerületéhez tartozó Homokhátság legfontosabb problémájának megoldására már tettek lépéseket. A munka pedig folytatódik. -A térség jövőjének a záloga a Homokhátság elsivatagosodásának megállítása. Amennyiben bizalmat kapok,

országgyűlési képviselőként minden méter csatornáért, minden liter vízért, minden hektár földért és minden forintért küzdeni fogok, amely ennek az ügynek a megoldásához szükséges.

A gazdák is számíthatnak rám-hangsúlyozta Mihálffy Béla.

A kormány stratégiai partnerként tekint a falvakra

A Magyar Falu Program indulása óta Csongrád-Csanád megye 2. számú választókerületének 10 településére több mint 1 milliárd forint érkezett, amelynek köszönhetően lendületet kaptak a kistelepülések és látványos fejlesztéseket tudtak megvalósítani. Orvosi rendelő, közösségi terek, iskolák, utak újultak meg, és ezen az úton tartaná a térséget Mihálffy Béla. – Nem csak a választási kampányban, hanem korábban is folyamatos kapcsolatom volt a térség polgármestereivel, akiknek kész terveik vannak a településük jövőjével kapcsolatban.

– A jövőben is azért fogok dolgozni, hogy a homokhátsági településeken ne álljon meg a fejlődés

-hangsúlyozta Mihálffy Béla a térség kormánypárti országgyűlési képviselőjelöltje. 

A lehetőség adott, de dolgozni kell érte

Mihálffy Béla az utóbbi hónapokban és a kampányban is sorra járta a választókerület településeit, az ott lakókkal és a település vezetőivel egyeztetve fontos feladatok várhatnak rá, ha bizalmat kap április harmadikán. A munka azonban már elkezdődött, több projektben is hatékonyan tudott lobbizni. – Bőséggel kaptam javaslatot és feladatot a választóktól, hogy mivel kellene foglalkoznom képviselőként. A kormányzat a lehetőséget megadja a fejlesztésekre, én pedig munkában hiszek, így ha bizalmat kapok, állok elébe a feladatoknak. Ilyen például a Homokhátság vízvisszapótlása, Pusztamérgesen a volt szakközépiskola helyzetének a rendezése, a szegedi Szabadkai úti aluljáró, a Holt-Tisza rehabilitációja, a Falu Program folytatása, vagy éppen a szegedi harmadik híd projektje is-sorolta a rá váró feladatokat Mihálffy Béla.

Előző sztori

Bartók Csaba: Hatékony képviseletre van szüksége Szegednek

Következő sztori

Lázár János: este tíz órára politikai hulla lesz Márki-Zay Péter vasárnap