Politika

Bartók Csaba: Hatékony képviseletre van szüksége Szegednek

Bartók Csaba: Hatékony képviseletre van szüksége Szegednek

2022. április 2., szombat
Bartók Csaba: Hatékony képviseletre van szüksége Szegednek

Rengeteg lehetőségtől esik el Szeged, mert a város vezetése ügyek mentén is csak ritkán volt hajlandó egyeztetni a kormányzattal. -Az elmúlt években a kormány szidalmazása és a „mit miért nem csinálunk” magyarázatában merül ki a térség képviselőjének és a város vezetésnek a munkája.

Megválasztásom esetén az egyik legfontosabb célom, hogy minden lehetőséget el tudjak hozni a választókerületembe, ami az itt élők mindennapjait segíti

és az eddigi rossz gyakorlat megváltozzon-vázolta fel elképzeléseit Bartók Csaba, aki a kormánypártok színében indul a megye 1. számú választókörzetében.

A fejlődés nem felújítást jelent

Szeged sokat változott az elmúlt években, megújult például a Belváros. Ezek a változások többsége valóban látványos, de nem javítja az itt élők lehetőségeit.

- A szegediek minőségi munkahelyekre, több és jobb lehetőségre és ezzel magasabb keresetre van szükségük.

Az összképet javító fejlesztések nem elégségesek a fejlődéshez. Célom, hogy vonzóbb legyen a város, befektetők érkezzenek ami az emberek jólétét, biztonságérzetének növelését segítheti és a kiszámítható életkörülményeket teremt. Ez a valódi előrelépés és fejlődés-emelte ki a kormánypártok országgyűlési képviselőjelöltje.

Fotó: Sándor Judit

Milliárdok érkeznek a választókerületbe

Az Csongrád-Csanád megyei egyes választókerületbe összesen közel 2 milliárd forintnyi támogatást biztosít a Széchenyi Terv 2021-2027 –es költségvetési időszakában.

A magyar vidék ebben a választókerületben is részesült a hatalmas összegű támogatásokban

-mondta Bartók Csaba és kiemelte, ha a választókerületéhez tartozó 6 kistelepülést nézzük, akkor összesen közel 2 milliárd forintos támogatásról beszélhetünk. -Elkészülhet a Szeged táblától Tiszasziget végéig a bekötőút új burkolata, Deszken az „Élhetőbb Deszk” program kapott támogatást, Tiszaszigeten sport-, és családi park létesítésére érkezett pénz, Kübekházán a csapadék- és belvízmentesítésére kaptak forrást, Klárafalva faluházat fejlesztették, Újszentiván Petőfi utcai játszóterének felújítása kezdődhetett meg, a Deszki bölcsőde udvarának a fejlesztésére érkezett támogatás. A kistelepüléseken kívül Szeged is 26 milliárdos fejlesztési csomag előtt áll, aminek a jóváhagyása a további egyeztetések alkalmával fog megvalósulni-részletezte.

Eredményes lobbi hozott fejlődést

- A választókerületem településeinek annak ellenére sokat tudtam segíteni, hogy nem én voltam a parlamenti képviselő. Ügyek mentén, a települések vezetőivel rendkívül jól tudtunk együttműködni és ki tudtuk használni azokat a lehetőségeket, amit a kormány biztosított-hangsúlyozta Bartók Csaba. Ennek a munkának köszönhetően bölcsődék, óvodák, iskolák fejlesztését tudták elkezdeni, de az egészségügyi beruházások és az utak fejlesztése is az itt élő emberek mindennapjait könnyíti meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.