Ne a röszkei és csanádpalotai határnál próbáljon belépni az országba

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az ünnepekről visszatérő vendégmunkások miatt torlódás alakult ki a röszkei és a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyek belépő oldalán szombaton délelőtt – közölte a rendőrség a honlapján.

A személygépkocsival Szerbia felől érkezőknek az ásotthalmi és a kübekházi közúti átkelőnél három, a szombaton, valamint vasárnap csak belépésre használható röszkei közúti átkelőnél kettő órát kell várakozniuk. A határátkelőhelyek teljes kapacitással üzemelnek, a röszkei autópálya-határátkelőhelyen további két kilépő sávot is megnyitottak a Magyarország felé tartó forgalom számára.

A Romániából személygépkocsival érkezőknek kettő órát kell várakozniuk a csanádpalotai autópálya-átkelőnél. Szintén kétórás a várakozás a személyforgalomban a nagylaki közúti határátkelőhelyen, a kiszombori közúti határátkelőhelyen pedig egyórás a sor a belépő oldalon.

Az utazók a határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről bővebben a rendőrség határinfó oldalán (www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo), illetve a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak.

Előző sztori

1500 milliárd forinttal kevesebb adót fizetünk idén

Következő sztori

A négy gyermeket nevelő édesanyák továbbra is mentesülnek az szja-fizetés alól