A Szegedi Nemzetiben most színdarab marad el betegség miatt

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szegedi Nemzeti Színház közleményben tudatta, hogy a Leonce és Léna című előadás szerdán illetve csütörtökön is el fog maradni ezen a héten. Legutóbb múlt hét végén kellett a Szegedi Kortárs Balett egyik előadásának elmaradnia, azt a műsot is betegség miatt törölték.

2022. január 19-én szerdán és január 20-án csütörtökön 18 órára meghirdetett kisszínházi Leonce és Léna című Tömörkény István 1. és Tömörkény István 2. bérletes előadások betegség miatt elmaradnak.

A színház munkatársai azt írják, az elmaradt bérletes előadásokat március folyamán pótolják majd, továbbá felhívják a figyelmet, hogy a személyesen megváltott jegyek a pótolt előadásokra érvényesek, vagy 2022. január 19. és február 1. között más előadásra cserélhetők. Vissza is válthatóak akár, ezt a Szegedi Nemzeti Színház Stefánia 6. szám alatti jegyirodájában lehet megtenni. Az interneten vásárolt belépők ára a vásárláskor megadott bankszámlaszámra automatikusan visszautalásra kerül.

Balett: Concerto / Vadak / A szent

A már fentebb említett, szintén betegség miatt elmaradt balettelőadás jegyeivel kapcsolatban is ugyan ezek a tudnivalók érvényesek:

  • személyesen váltott jegy automatikusan érvényes pótolt előadásra,
  • vagy 2022. január 19. és február 1. között más előadásra cserélhető
  • visszaváltható személyesen a jegyirodában
  • az interneten vásárolt jegyek ára automatikusan visszautalásra kerülnek

A Rajz János bérletes előadást későbbi időpontban tartják meg. Az új időpontról a bérleteseket ebben az esetben is tájékoztatni fogják.

Előző sztori

Végrehajtó-ügy: Az SZTE szerint nem történt szabálysértés

Következő sztori

Már sosem épül fel a zebránál elgázolt gyalogos