Szórakozás

A Szegedi Nemzetiben most színdarab marad el betegség miatt

A Szegedi Nemzetiben most színdarab marad el betegség miatt

2022. január 18., kedd
A Szegedi Nemzetiben most színdarab marad el betegség miatt

A Szegedi Nemzeti Színház közleményben tudatta, hogy a Leonce és Léna című előadás szerdán illetve csütörtökön is el fog maradni ezen a héten. Legutóbb múlt hét végén kellett a Szegedi Kortárs Balett egyik előadásának elmaradnia, azt a műsot is betegség miatt törölték.

https://szegedma.hu/2022/01/elmarad-a-szegedi-kortars-balett-egyik-mai-es-holnapi-eloadasa

2022. január 19-én szerdán és január 20-án csütörtökön 18 órára meghirdetett kisszínházi Leonce és Léna című Tömörkény István 1. és Tömörkény István 2. bérletes előadások betegség miatt elmaradnak.

A színház munkatársai azt írják, az elmaradt bérletes előadásokat március folyamán pótolják majd, továbbá felhívják a figyelmet, hogy a személyesen megváltott jegyek a pótolt előadásokra érvényesek, vagy 2022. január 19. és február 1. között más előadásra cserélhetők. Vissza is válthatóak akár, ezt a Szegedi Nemzeti Színház Stefánia 6. szám alatti jegyirodájában lehet megtenni. Az interneten vásárolt belépők ára a vásárláskor megadott bankszámlaszámra automatikusan visszautalásra kerül.

Balett: Concerto / Vadak / A szent

A már fentebb említett, szintén betegség miatt elmaradt balettelőadás jegyeivel kapcsolatban is ugyan ezek a tudnivalók érvényesek:

  • személyesen váltott jegy automatikusan érvényes pótolt előadásra,
  • vagy 2022. január 19. és február 1. között más előadásra cserélhető
  • visszaváltható személyesen a jegyirodában
  • az interneten vásárolt jegyek ára automatikusan visszautalásra kerülnek

A Rajz János bérletes előadást későbbi időpontban tartják meg. Az új időpontról a bérleteseket ebben az esetben is tájékoztatni fogják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.