Vádat emeltek az Árkád felrobbantásával fenyegetőző férfi ellen

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt a férfi ellen, aki még augusztus közepén fenyegetőzött az Árkád Bevásárlóközpont felrobbantásával.

A férfi még a nyáron telefonált be háromszor a 112-re, először azzal a közlendővel, hogy bomba van a bevásárlóközpontban, ami éles és egy órát adott a hatóságoknak a megtalálására. Fél óra múlva újra telefonált, ekkor már a kimenekítéstől számított 3 és fél órát adott a bomba megtalálására, hozzátéve, hogy még lesz pár ilyen. Egy újabb fél órával későbbi telefonhívásban a férfi kifogásolta a rendőrök lassúságát és drón bevetését is kérte tőlük, mivel egyébként pisztoly is van nála.

A férfi fenyegetése a köznyugalmat súlyosan megzavarta, a bevásárló központot több száz embernek el kellett hagynia. Az épületben azonban nem találtak bombát.

A járási ügyészség a vádlottal szemben köznyugalmat súlyosan megzavaró közveszéllyel fenyegetés bűntette miatt emelt vádat.

Előző sztori

Újra robban a vírus: közel megkétszereződtek az új igazolt fertőzések

Következő sztori

Igazi ritkaság érkezett a Szegedi Vadasparkba!