Közlekedés

Szegeden is fokozottan ellenőrzik az autósokat

Szegeden is fokozottan ellenőrzik az autósokat

2021. december 6., hétfő
Szegeden is fokozottan ellenőrzik az autósokat

Országos közlekedési ellenőrzést tart a rendőrség hétfőtől az utakon - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A gépjárművek fokozott közúti ellenőrzését az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata műveleti csoportjának éves ellenőrzési terve alapján tartják Magyarország egész területén - így Szegeden is.

Az Alcohol & drugs elnevezésű, december 12-ig tartó akció elsősorban az ittas vagy bódult állapotban lévő járművezetők kiszűrésére irányul.

Decemberben is haza várnak mindenkit

Figyelemfelkeltő kampányt indított a BRFK, amelyben egy kisfilm mutatja be az ittas vezetés elrettentő példáit. A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleményéből kiderül, hogy a fővárosban idén december 5-ig 31 ember vesztette életét közlekedési balesetben. Ebben az időszakban országszerte megnövekszik a közúti balesetek száma, amelyet sokszor ittas vezetés, de a tél beköszöntével megnehezedett látási körülmények is okozhatják. Szegeden is szinte mindennaposak a közúti balesetek, figyeljünk oda jobban egymásra - és nem utolsó sorban mi is közlekedjünk az elvárt módon.

A sokkoló kisfilmet ide kattintva tudják megnézni, mivel az korhatáros, így csak a linken van lehetőség megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.