Fizetős lesz az Aldi-parkoló Szegeden

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nagy vitákat generált az egyik legnépszerűbb szegedi közösségi csoportban az a bejegyzés, miszerint fizetős lesz a parkolás a makkosházi Aldi-parkolóban. A poszthoz csatolták az áruházlánc tájékoztatóját is, amelyben azzal indokolják ezt a lépést, hogy a forgalomszabályozással a vásárlók számára szeretnének parkolási lehetőséget biztosítani.

November 24-től a parkolás első másfél órája ingyenes, utána viszont minden megkezdett óra után 1500 forintot kell fizetni.

Szeptember elején a Lidl is hasonló lépésre szánta el magát, azóta a környező panelekben élők közül sokan tilosban és a füvön állnak, mert nem akarnak fizetni a parkolásért.

Mint azt a SzegedMa megírta, júliusban nyílt meg Magyarország legnagyobb alapterületű ALDI-áruháza Szegeden. Ez a vállalat harmadik üzlete a városban, amelyet egy korábbi kereskedelmi egység helyén, a Makkosházi körút 29. szám alatt alakított ki az áruházlánc.

Előző sztori

Jászapáti Petra továbbjutott a rövidpályás gyorskorcsolya világkupa előselejtezőjéből

Következő sztori

ABS, balesetek millióit előzte már meg