Hírzóna

Még mindig nem állt helyre a forgalom a szegedi vasútvonalon

Még mindig nem állt helyre a forgalom a szegedi vasútvonalon

2021. november 17., szerda
Még mindig nem állt helyre a forgalom a szegedi vasútvonalon

FRISSÍTÉS: Még mindig tart a korábban meghibásodott biztosítóberendezés javítása Kőbánya-Teher állomásnál, ezért nem állt még helyre a megszokott közlekedési rend a ceglédi vasútvonalon.

A Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Kispest között húsz-harminc perccel meghosszabbodik a vonatok menetideje. A késések és torlódások mérsékléséért több vonat rövidebb útvonalon közlekedik vagy kimarad a Budapest-Cegléd-Szolnok és a Budapest-Lajosmizse vonalon - tájékoztatott róla a Mávinform.

Korábban írtuk: Leszakadt vasúti felsővezeték miatt pótlóbuszok viszik az utasokat Kecskemét és Kiskunfélegyháza között, emiatt késéssel közlekednek a vonatok a szegedi vonalon.

 A MÁV közleménye szerint Városföld állomáson egy szakaszon leszakadt a felsővezeték, emiatt nem járnak a vonatok Kecskemét és Kiskunfélegyháza között. A két város között pótlóbuszok viszik az utasokat.

A vasúttársaság tájékoztatása szerint a Nyugati pályaudvar és Szeged, illetve a Szeged-Budapest között közlekedő InterCity vonatok 30-50 percet késnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.