Közösség

Adományozzon hangszert és tegye örömtelivé egy gyermek ünnepét!

Adományozzon hangszert és tegye örömtelivé egy gyermek ünnepét!

2021. november 16., kedd
Adományozzon hangszert és tegye örömtelivé egy gyermek ünnepét!

A Mátrix Közhasznú Alapítvány legújabb akciójában ezúttal a zene jótékony erejéből merítenek, hogy szebbé tegyék a rászoruló és beteg gyermekek ünnepét is. A Zenedoktorok jótékony csapata munkájának segítéséhez kérik most a lakosságot, hogy a megunt, de jó állapotú hangszerek és zenei eszközök felajánlásával segítsék a jótékony együttműködést!


Nem kell nagy dolgokra gondolni: a lakás szekrényei mélyén pihenő apróbb csengettyűk, csörgők, dobütők, de furulyák, szintetizátorok, gitár mellett akár a játékhangszerek is hasznos adományokká válhatnak. Emellett nagy segítség a mesekönyv, diafilm, plüssmaci is. A www.zenedoktor.hu oldalon minden információ elérhető a közösségi programról. Segítsünk közösen!

Rácz Anett alapítványi elnök elmondta, hogy évente több ezer bajban lévő felnőttnek és kisgyermeknek sikerül kisebb - nagyobb támogatással segíteni kilábalni a bajból, köszönhetően a bohócdoktor, zenedoktor, mesedoktor, szeretetcsoki, számítógép álom, ruha - cipő adományozó programoknak.

A hangszer felajánlások az alapítványnál leadhatók személyesen a Centerke Adományozó Központban (Tisza Lajos krt. 12.), vagy akár csomagban is! A www.centerke.hu oldalon a jótékonysági központ nyitvatartási ideje megtalálható.

Centerke Adományozó Központ
Egész évben segíti a családokat, időseket, közösségeket, önkormányzatokat a 2003 óta sikeresen működő Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett adományozó központ. A jótékonysági segítő közösség a jobb módú lakossággal lehet csak sikeres. Adományt adunk, a rászorulókra pedig kevesebb teher kerül. Együtt csodákra vagyunk képesek. Az ünnepek idején még inkább.

Kiemelt kép: Pixabay

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.