Újabb rangadó a Fórumban: meglepné az éllovast a Szeged-Csanád GA

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Diósgyőr bravúros legyőzését követően vasárnap újabb hazai rangadó vár a Szeged-Csanád Grosics Akadémia NB II-es csapatára, az éllovas Vasas SC érkezik a Szent Gellért Fórumba vasárnap 17 órakor. 


Nem indult jól a válogatott szünetet követő periódus a kék-feketék számára, hiszen a tabella hátsó feléhez tartozó Csákvár otthonában 3-1-es vereséget szenvedtek múlt vasárnap. Dragan Vukmir vezetőedző a klub honlapjának elmondta, egy kisebb betegséghullám sújtotta a csapatot múlt héten és ez közrejátszott a botlásban.

– Már csütörtökön is lehetett érezni, hogy lesznek problémáink, de a meccs előtt jött az igazi feketeleves: két-három játékos jelezte, hogy nem tudja vállalni a játékot, Molnár-Farkas pedig a bemelegítésnél rosszul lett, így az utolsó pillanatban változtatni kellett. Az eddig stabilan teljesítő védelmünkből két fontos ember kiesett, ezt megéreztük a meccsen – fogalmazott a tréner. Hozzátette, az öltözői hangulatot nem befolyásolta a váratlan vereség.

Nem ígérkezik könnyűnek a javítási lehetőség, ugyanis az éllovas és első számú bajnokesélyes Vasast fogadják a szegediek vasárnap, igaz, mellettük szól, hogy a legutóbbi hazai rangadón sokáig emlékezetes győzelmet arattak a DVTK ellen. Vukmir a Vasas elleni rangadóval kapcsolatban elmondta, tudnak jobban is játszani, mint a Diósgyőr ellen tették. Meglátása szerint a megfelelő hozzáálláson és a kemény a munkán múlhat a találkozó, ha végig koncentráltan és fegyelmezetten játszik a csapata, akkor jó esélye lehet akár a győzelemre is.

Kiemelt kép: Szeged-Csanád GA/Gémes Sándor

Előző sztori

Eltörte a tacskó lábát a makói tanár, a rendőrség szerint nem történt állatkínzás

Következő sztori

Hétfőtől teljesen belebonyolódunk a forgalmi rendbe a Stefánia körül