Ménesi Imre nem reagált az őt ért vádakra

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Miután Német Ferenc tegnap a Fidesz irodában tartott sajtótájékoztatóján vállalhatatlannak minősítette Ménesi Imre általánosító kijelentéseit, kíváncsiak voltunk, hogyan reagál minderre a szocialista képviselő. Azonban nem lettünk okosabbak.

A múlt pénteki közgyűlésen Ménesi Imre szocialista képviselő a kedves szegedieket olyanoknak nevezte, akik ,,ha meglátnak egy kukát, oda hordják a fél város szemetét”, illetve a cigányokat megkülönböztető szavakat is használt. Német Ferenc fideszes képviselő ezt olyannira elfogadhatatlannak tartja, hogy szerinte le kellene mondani a képviselőnek és bocsánatot kell kérnie a szegediektől.

A helyi ellenzék álláspontja után szerettük volna megkérdezni Ménesit, mit gondol a fideszes képviselőtársa álláspontjáról. El is értük őt telefonon, azonban nem kívánt nyilatkozni róla. Hogy miért, az nem derült ki szavaiból.

Német Ferenc a felszólalásában felszólította a momentumos Mihálik Edvint és a polgármestert is, hogy határolódjanak el Ménesi kijelentéseitől. Őket is keressük az ügyben, amint válaszolnak, frissítjük cikkünket vagy újat írunk róla.

Előző sztori

A szegedi MSZP Márki-Zay Péterre szavazott

Következő sztori

Ha minden jól megy, idén már lesz karácsonyi vásár Szegeden