Közélet

Ménesi Imre nem reagált az őt ért vádakra

Ménesi Imre nem reagált az őt ért vádakra

2021. október 14., csütörtök
Ménesi Imre nem reagált az őt ért vádakra

Miután Német Ferenc tegnap a Fidesz irodában tartott sajtótájékoztatóján vállalhatatlannak minősítette Ménesi Imre általánosító kijelentéseit, kíváncsiak voltunk, hogyan reagál minderre a szocialista képviselő. Azonban nem lettünk okosabbak.

A múlt pénteki közgyűlésen Ménesi Imre szocialista képviselő a kedves szegedieket olyanoknak nevezte, akik ,,ha meglátnak egy kukát, oda hordják a fél város szemetét", illetve a cigányokat megkülönböztető szavakat is használt. Német Ferenc fideszes képviselő ezt olyannira elfogadhatatlannak tartja, hogy szerinte le kellene mondani a képviselőnek és bocsánatot kell kérnie a szegediektől.

A helyi ellenzék álláspontja után szerettük volna megkérdezni Ménesit, mit gondol a fideszes képviselőtársa álláspontjáról. El is értük őt telefonon, azonban nem kívánt nyilatkozni róla. Hogy miért, az nem derült ki szavaiból.

Német Ferenc a felszólalásában felszólította a momentumos Mihálik Edvint és a polgármestert is, hogy határolódjanak el Ménesi kijelentéseitől. Őket is keressük az ügyben, amint válaszolnak, frissítjük cikkünket vagy újat írunk róla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.