Hírzóna

Megtelt a Belvárosi Mozi levelezőrendszere

Megtelt a Belvárosi Mozi levelezőrendszere

2021. október 26., kedd
Megtelt a Belvárosi Mozi levelezőrendszere

Lehetséges, hogy nem a leggondosabb gazdákkal büszkélkedik a Belvárosi Mozi postafiókja.

Nem állítjuk, hogy a Belvárosi Mozi levelezőrendszerét nem tartják karban rendesen, az viszont tény, hogy a jelek szerint az intézmény e-mail formájában nem érhető el, mivel betelt a postafiókjuk. Legalábbis a virtuális postamesterük ezzel az indoklással dobta vissza hozzánk az egyik nekik szánt levelünket:

Az intézményt annak kapcsán szerettük volna megkeresni, hogy miért nem írták ki az Elkxrtuk című filmet a moziműsorra. De a fenti kép értelmében ezzel a kérdéssel még várnunk kell. A Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. elérhetőségeinél is megtalálható ez az e-mail cím, telefonszám azonban sehol sincs.

Fontos megjegyeznünk, hogy a Belvárosi Mozi munkatársai általában rövid időn belül és készséggel szoktak reagálni megkereséseinkre és sajtóanyagot is rendszeresen kapunk tőlük. Vagyis a levelezőrendszer egyáltalán nincs elhanyagolva. Így csak remélni tudjuk, hogy a gikszer mihamarabb megoldódik.

(Borítókép forrása: Pixabay)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.