Politika

Elindult a Békemenet, hatalmas a tömeg, Szegedről is sokan vannak

Elindult a Békemenet, hatalmas a tömeg, Szegedről is sokan vannak

2021. október 23., szombat
Elindult a Békemenet, hatalmas a tömeg, Szegedről is sokan vannak

Csizmadia László, a CÖF-CÖKA vezetője az összegyűlt tömegnek azt mondta: "készek vagyunk együtt" az európai zsidó-keresztény civilizáció megvédésére.

Csizmadia mindezt a Szabadság híd előtt felvonuló tömegnek mondta egy platós autóról. A menet a ,,2006-os terror" útvonalán halad végig. A felvonulók közt szép számmal vannak szegediek is, az indulás előtt többen át kellett már tömörülniük részben a Szabadság-hídra, olyan sokan vannak. A tömeget a CÖF-COKA platósautója és egy ,,Soha többé!" feliratú, Gyurcsány Ferenc egykori miniszterelnök arcképével ellátott óriásmolinó vezeti.

Budapest, 2021. október 23. Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) alapítója, a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) kuratóriumának elnöke beszédet mond a CÖF-CÖKA Békemenetén a Szabadság hídnál az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján, 2021. október 23-án. MTI/Balogh Zoltán

A kijelölt útvonalon egyes kivetítőkön a 2006-os rendőri túlkapások jelenetsorait vetítik. Az Astoriánál a Magyar Kétfarkú Kutyapárt alternatív békemenettel jelentkezett ,,Stop Mindenki!" jelszóval.

A tömeg az Andrássy út-Bajcsy-Zsilinszky út kereszteződésénél áll majd meg, ahol fél 4-kor kezdődik Orbán Viktor ünnepi beszéde. Fél órával később, az Andrássy-hoz egészen közel kezdődik el az ellenzéki összefogásünnepsége is.

Budapest, 2021. október 23. A Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) Békemenetének résztvevõi gyülekeznek a Szabadság hídnál az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján, 2021. október 23-án. MTI/Balogh Zoltán

Szegedről is vannak

A szegedi Fidesz szervezésében szép számmal utaztak fel Budapestre, hogy a tömeggel együtt vonuljanak. A gyülekezéskor élőben bejelentkezett Bartók Csaba, a szegedi Fidesz elnöke is, akkor a fokozódó hangulatot örökítette meg:

Bejelentkezett továbbá Chovanecz Kata is, akinek a képein az is jól látszódik, hogy a helyi szervezet alelnöki, Tápai Péter is ott van, kezében egy magyar lobogóval.

(via MTI, Telex)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.