Elindult a Békemenet, hatalmas a tömeg, Szegedről is sokan vannak

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Budapest, 2021. október 23. A Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) Békemenetének résztvevõi a Szabadság hídnál az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján, 2021. október 23-án. MTI/Balogh Zoltán

Csizmadia László, a CÖF-CÖKA vezetője az összegyűlt tömegnek azt mondta: “készek vagyunk együtt” az európai zsidó-keresztény civilizáció megvédésére.

Csizmadia mindezt a Szabadság híd előtt felvonuló tömegnek mondta egy platós autóról. A menet a ,,2006-os terror” útvonalán halad végig. A felvonulók közt szép számmal vannak szegediek is, az indulás előtt többen át kellett már tömörülniük részben a Szabadság-hídra, olyan sokan vannak. A tömeget a CÖF-COKA platósautója és egy ,,Soha többé!” feliratú, Gyurcsány Ferenc egykori miniszterelnök arcképével ellátott óriásmolinó vezeti.

Budapest, 2021. október 23. Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) alapítója, a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) kuratóriumának elnöke beszédet mond a CÖF-CÖKA Békemenetén a Szabadság hídnál az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján, 2021. október 23-án. MTI/Balogh Zoltán

A kijelölt útvonalon egyes kivetítőkön a 2006-os rendőri túlkapások jelenetsorait vetítik. Az Astoriánál a Magyar Kétfarkú Kutyapárt alternatív békemenettel jelentkezett ,,Stop Mindenki!” jelszóval.

A tömeg az Andrássy út-Bajcsy-Zsilinszky út kereszteződésénél áll majd meg, ahol fél 4-kor kezdődik Orbán Viktor ünnepi beszéde. Fél órával később, az Andrássy-hoz egészen közel kezdődik el az ellenzéki összefogásünnepsége is.

Budapest, 2021. október 23. A Civil Összefogás Fórum – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) Békemenetének résztvevõi gyülekeznek a Szabadság hídnál az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján, 2021. október 23-án. MTI/Balogh Zoltán

Szegedről is vannak

A szegedi Fidesz szervezésében szép számmal utaztak fel Budapestre, hogy a tömeggel együtt vonuljanak. A gyülekezéskor élőben bejelentkezett Bartók Csaba, a szegedi Fidesz elnöke is, akkor a fokozódó hangulatot örökítette meg:

Bejelentkezett továbbá Chovanecz Kata is, akinek a képein az is jól látszódik, hogy a helyi szervezet alelnöki, Tápai Péter is ott van, kezében egy magyar lobogóval.

(via MTI, Telex)

Előző sztori

Toroczkaival és Lékó Péter sakkozó anyukájával indul a választásokon a Mi Hazánk

Következő sztori

Orbán Viktor: Gyurcsány úgy kísért, mint az Országház fantomja