Közélet

Indul a nyolcadik Békemenet, a szegediek már ott vannak

Indul a nyolcadik Békemenet, a szegediek már ott vannak

2021. október 23., szombat
Indul a nyolcadik Békemenet, a szegediek már ott vannak

Hivatalosan 14 órakor indul el a Műegyemtől az idei nyolcadik Békemenet. Az ország minden területéről és a határon túlról is csatlakoznak a tömeghez, akik Orbán Viktor ünnepi beszédére is rácsatlakoznak. A szegedi Fidesz szervezésében szép számmal csatlakoztak a menethez Szegedről is.

Babakocsis, karon ülő Békemenetet szervezett a nemzeti ünnepre a Civil Összefogás Fórum (CÖF), mely ezúttal a ,,2006-os gyurcsányi terror" útvonalán halad végig, azaz a 15 évvel ezelőtti rendőrattakról is megemlékezik 1956 hősei mellett.

Az eseményben természetesen nem kevés ember érdekelt. Bartók Csaba, a szegedi Fidesz elnöke erről a közösségi oldalán tanúbizonyságot is tett.

A résztvevők közt ott vannak Német Ferenc, Chovanecz Kata és Mihállfy Béla fideszes önkormányzati képviselők is. A buszútról Német posztolt Facebook-oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.