Újabb csapat migránst kaptak el Röszke és Szeged külterületén

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Gyakorlatilag minden napra jut legalább egy hír a déli határvidéket egyre jobban ellepő illegális bevándorlókról. Vannak, akik például erőszakkal akarnak átjutni, de sokakat csempésznek át valamilyen gépjárművel, továbbá a zöldhatáron is van akinek sikerül átjutnia az ország területére.

A határvédők fáradhatatlan munkájának köszönhetően viszont döntő többségük kénytelen elhagyni az országunk területét, feltéve, ha nem akadályozzák meg hamarabb az átjutásukat. Tegnap éjszaka és ma hajnalban a Szeged Határrendészeti Kirendeltség, a Készenléti Rendőrség és a Magyar Honvédség járőrei

18 határsértőt tartóztattak fel Szeged, illetve Röszke külterületén.

Ellenőrzésük során a csoportok tagjai szír állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően jártak el, azaz visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

via police.hu

Előző sztori

Ez most ciki… történelmi albán siker a magyarok ellen

Videó a cikkben
Következő sztori

Így szakította le a 10-es troli a felsővezetéket pénteken