KÉPGALÉRIA!

Jelzőtáblák a biztonságos közlekedésért

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Közös sajtótájékoztatót tartott a Csongrád-Csanád Megyei Önkormányzat és a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság a tanévkezdéshez kapcsolódóan. A sajtótájékoztató során az „Itt közlekedem, vigyázz rám!” elnevezésű gyermek rajzpályázat eredményhirdetésére is sor került.

A rendezvényt Gémes László a Csongrád-Csanád megyei Közgyűlés elnöke nyitotta meg. Elmondta, hogy egy nyertes Európai Uniós pályázat első mozzanataként az „Itt közlekedem, vigyázz rám!” elnevezésű gyermek rajzpályázat került meghirdetésre. A megye összes települését célzó rajzverseny a biztonságos közlekedésre hivatott felhívni a figyelmet valamint arra, hogy a veszélyes átkelőhelyek környékén közlekedjünk lassabban, óvatosabban.

A győztes rajzoktól jelzőtáblák készültek. Az első ilyen tábla kihelyezése meg is történt a Béke utcai iskola előtt. A megyében 200 darab ilyen tábla fogja felhívni a figyelmet a biztonságos közlekedésre.

Előző sztori

Az idén sem sorolnak át önköltséges félévre senkit

KÉPGALÉRIA!
Következő sztori

Jótékonysági Hungarikum Gálakoncert a Szent Gellért Fórumban