Közérdekű

Immunerősítő ágyneművel és masszírozós ágymelegítővel verte át az idős asszonyt

Immunerősítő ágyneművel és masszírozós ágymelegítővel verte át az idős asszonyt

2021. szeptember 9., csütörtök
Immunerősítő ágyneművel és masszírozós ágymelegítővel verte át az idős asszonyt

Vádat emelt az ügyészség egy nővel szemben, aki aljas módon becsapott egy idős asszonyt, 180 ezer forinttal megkárosítva ezzel a nénit. Különféle termékek eladásával csalta ki a közel 200 ezres összeget a hölgytől, de nem ez az egyetlen módszer, amivel az idősebb polgártársainkat megkárosítják a bűnözők - korábbi cikkünkben az "unokázós csalókra" hívtuk fel a figyelmet:

https://szegedma.hu/2021/08/jelentosen-megnott-az-unokazos-csalok-szama-szegeden

Az eset még tavaly novemberben történt, amikor a 78 éves, súlyos betegségekben szenvedő idős nőt a háza előtt vert át a vádlott. Azt mondta neki, hogy egy sorsoláson nyertesként kiválasztották, így most 250 ezer forint helyett 180 ezerért hozzájuthat egy ágynemű garnitúrához és ágymelegítőhöz,

amelyek immunerősítő hatásúak és különféle betegségek kezelésére is alkalmasak, az ágymelegítőhöz továbbá masszírozó funkciót is ígért.

Mindezek persze hazugságok voltak, a jóhiszemű asszonyt azonban az átverő elfuvarozta a közeli bankfiókba is, ahonnan az idős nő levette az összeget és kifizette vele a mindössze 28 ezer forintot érő termékeket.

Az elkövetőt a járási ügyészség bűncselekmény felismerésére idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett csalással vádolja, bűnösségéről a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

via Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.