/

Immunerősítő ágyneművel és masszírozós ágymelegítővel verte át az idős asszonyt

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Vádat emelt az ügyészség egy nővel szemben, aki aljas módon becsapott egy idős asszonyt, 180 ezer forinttal megkárosítva ezzel a nénit. Különféle termékek eladásával csalta ki a közel 200 ezres összeget a hölgytől, de nem ez az egyetlen módszer, amivel az idősebb polgártársainkat megkárosítják a bűnözők – korábbi cikkünkben az “unokázós csalókra” hívtuk fel a figyelmet:

Az eset még tavaly novemberben történt, amikor a 78 éves, súlyos betegségekben szenvedő idős nőt a háza előtt vert át a vádlott. Azt mondta neki, hogy egy sorsoláson nyertesként kiválasztották, így most 250 ezer forint helyett 180 ezerért hozzájuthat egy ágynemű garnitúrához és ágymelegítőhöz,

amelyek immunerősítő hatásúak és különféle betegségek kezelésére is alkalmasak, az ágymelegítőhöz továbbá masszírozó funkciót is ígért.

Mindezek persze hazugságok voltak, a jóhiszemű asszonyt azonban az átverő elfuvarozta a közeli bankfiókba is, ahonnan az idős nő levette az összeget és kifizette vele a mindössze 28 ezer forintot érő termékeket.

Az elkövetőt a járási ügyészség bűncselekmény felismerésére idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett csalással vádolja, bűnösségéről a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

via Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség

Előző sztori

Itt a negyedik hullám? 345 új fertőzött egy nap alatt

Következő sztori

Roham a déli határnál: 28 migránst fogtak Gyálarétnél egyetlen éjszaka alatt