/
KÉPGALÉRIA!

Veterán autócsodák Szeged utcáin

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Délalföldi Veteránjármű Egyesület szervezésében immár XIII. alkalommal kerül megrendezésre a Veteránjármű Találkozó. Szép számmal gyűltek össze a múlt autó és motorcsodái az újszegedi Partfürdőben.  

A legidősebb jármű címet egy 1904-es motor vitte, de számos, az 1900-es évek első feléből származó autó is képviseltette magát. Nem hiányoztak a 80-as évek ikonikus autójai sem. Trabant, Skoda, Lada, Dacia, Wartburg. Ki ne emlékezne, hogy a hőn áhított kocsira akár évekig is várni kellett. Nem volt kérdés milyen színű legyen a család új autója, ha piros jött, hát piros lett.

Azóta nagyot fordult a világ, de ma este Szeged utcáin ismét megcsodálhattuk a múltunk négykerekű emlékeit. Aki a pénteki napról lemaradt ne csüggedjen, a hétvége folyamán még többször is találkozhatunk az autócsodákkal. Szombaton tájékozódási verseny várja a résztvevőket és vasárnap fél tíztől pedig a Széchenyi téren láthatóak majd a járművek.

A részletes programot korábbi cikkünkben olvashatja.

Előző sztori

Ingyenes programokkal készül Szent István-napra az Ópusztaszeri Nemzeti Történelmi Emlékpark

Következő sztori

A Gyertyámos utcai óvoda is megújul Szegeden