Gyurcsány szerint nem a “kocsmanácik” veszélyesek!

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A szegedi, DK által is támogatott jobbikos jelölt, Tóth Péter korábbi rasszista, náci, homofób és zsidő-gyűlölő megnyilvánulásait számosan bírálják, most pedig végül a DK elnöke hosszú Facebook-posztban reagált a kritikákra, amit az ATV fedezett fel.

„Sem szentek, se angyalok, se kaszások, se ördögök a politikusok. Emberek. Ilyenek meg olyanok” – kezdi bejegyzését Gyurcsány, amiben azt írja: „lehet bajunk egyik-másikunk szövegével, cselekedetével.”

„Nincs abban semmi hatalmi cinizmus amikor azt írom, hogy előbb nézek el egy régi, mára megbánt embertelen szöveget, mint a mai kormánypárt országárulását, országdúlását. És ha ehhez az egyik esetben csendben maradok, a másikban meg hangosan küzdelemre hívok mindenkit, akkor helyesen teszem”  – jelentette ki a posztban.

Szerinte

sokan voltak embertelenek, vagy éppen nácigyanús szövegek kimondói, és küzdöttek is ellenük, „de ma nem ők veszélyesek” – véli, „hanem az újbarna, emberosztályozó, bélyegző, gyalázó kormány.” „Az egykori kocsmanácit soha nem keverem össze a mai hatalomnácival”

– áll a bejegyzésben.

A szegedi Jobbikos politikus azt állítja, “szembenézett” a hibáival, igaz elnézést viszont azóta sem kért.

Legutóbb

alig egy éve “erőszakos homo-propaganadáról” írt Tóth, a pedofilokhoz, nekrofilokhoz hasonlítva a homoszexuálisokat, figyelmeztetve mindenkit, hogy “provokációra provokáció lesz a válasz”. 

Végül a posztját törölte, Jakab Péter pedig bement az ATV-be megmagyarázni a helyzetet.

Előző sztori

Tűzesetekhez és viharkárokhoz riasztották csütörtökön a tűzoltókat

Következő sztori

Orbán a Fox Newsnak: A nemzetközi baloldal mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy Magyarországon kormányváltás legyen!