Politika

Gyurcsány szerint nem a "kocsmanácik" veszélyesek!

Gyurcsány szerint nem a "kocsmanácik" veszélyesek!

2021. augusztus 6., péntek
Gyurcsány szerint nem a "kocsmanácik" veszélyesek!

A szegedi, DK által is támogatott jobbikos jelölt, Tóth Péter korábbi rasszista, náci, homofób és zsidő-gyűlölő megnyilvánulásait számosan bírálják, most pedig végül a DK elnöke hosszú Facebook-posztban reagált a kritikákra, amit az ATV fedezett fel.

https://szegedma.hu/2021/08/tiltakozik-a-mazsihisz-a-tothpeterek-ellen

„Sem szentek, se angyalok, se kaszások, se ördögök a politikusok. Emberek. Ilyenek meg olyanok” – kezdi bejegyzését Gyurcsány, amiben azt írja: „lehet bajunk egyik-másikunk szövegével, cselekedetével.”

„Nincs abban semmi hatalmi cinizmus amikor azt írom, hogy előbb nézek el egy régi, mára megbánt embertelen szöveget, mint a mai kormánypárt országárulását, országdúlását. És ha ehhez az egyik esetben csendben maradok, a másikban meg hangosan küzdelemre hívok mindenkit, akkor helyesen teszem”  – jelentette ki a posztban.

Szerinte

sokan voltak embertelenek, vagy éppen nácigyanús szövegek kimondói, és küzdöttek is ellenük, „de ma nem ők veszélyesek” – véli, „hanem az újbarna, emberosztályozó, bélyegző, gyalázó kormány.” „Az egykori kocsmanácit soha nem keverem össze a mai hatalomnácival”

– áll a bejegyzésben.

A szegedi Jobbikos politikus azt állítja, "szembenézett" a hibáival, igaz elnézést viszont azóta sem kért.

Legutóbb

alig egy éve “erőszakos homo-propaganadáról” írt Tóth, a pedofilokhoz, nekrofilokhoz hasonlítva a homoszexuálisokat, figyelmeztetve mindenkit, hogy "provokációra provokáció lesz a válasz". 

Végül a posztját törölte, Jakab Péter pedig bement az ATV-be megmagyarázni a helyzetet.

https://szegedma.hu/2021/07/az-egykor-sulyosan-antiszemita-es-kirekeszto-toth-peter-allitja-szembenezett-a-hibaival

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.