Kultúra

Egyelőre úgy fest, Szeged kimarad a buliból!

Egyelőre úgy fest, Szeged kimarad a buliból!

2021. augusztus 31., kedd
Egyelőre úgy fest, Szeged kimarad a buliból!

Kilenc hetes, ingyenes koncertsorozat indul a kormány támogatásával Őszi Hacacáré néven, országszerte. A 130 állomásosra tervezett sorozat helyszínei és fellépői még nem véglegesek, de egyelőre nincs köztük Szeged.

A Magyar Turisztikai Ügynökség támogatásával veszi kezdetét az Őszi Hacacáré, a kormány által támogatott országos koncertsorozat. Ennek keretében fellép majd többek között Ákos, Horváth Charlie, a Tankcspda is. Sőt, a megyei kötődésű Honeybeast már fel is lépett múlt csütörtökön Sümegen.

A sorozat eddig ismert helyszínei között egyetlen megyei település, így Szeged sem található meg.

Ez persze nem jelenti azt, hogy nem is lesz buli a környéken: a kormányszóvivő pénteki tájékoztatása szerint a kilenc hetes sorozatot 130 állomásosra tervezik, a rendezvény hivatalos honlapján pedig még a már lezajlott augusztus végi koncertek találhatók meg. A szervezők fel is hívják a figyelmet, hogy a tervezett programok listáját folyamatosan frissítik. A koncerteken ugyan ingyenesen vehetünk részt, de védettségi igazolványhoz kötötten.

Szentkirályi Alexandra kormányszóvívő pénteki Facebook-videójában azt mondta: azŐszi Hacacáréegy jó lehetőség arra, hogy pótoljunk egy keveset abból, ami a koronavírus miatt eddig elmaradt.

(via MTI, Facebook)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.