/
KÉPGALÉRIA!

Deja Vu: Időzített „bulibomba” robbant a Partfürdőn

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A második napon sem csalódott az, aki kilátogatott a fesztiválra. A retró életérzés mellékhatásaként őrületes hangulat, tánc, vidámság, azaz igazi, fergeteges bulihangulat uralkodott a fesztiválon.

Csordás Tibi indította a napot, majd érkezett az egyik legnagyobb hatású magyar rap/hip-hop csapat, az Animal Cannibals. Az alapvetően a könnyedebb formákat preferáló duónak olyan nagysikerű dalokat köszönhetünk, mint az „Északon Délen” a „Minden változik” vagy a Takarítónő.

A már szép számban összegyűlő és bulizni vágyó közönséget Náksi hangolta tovább. Náksi Attilát a Soho Party nevű formáció tagjaként ismerte meg az ország három évtizede. És Szegeden is igaz:  az éjjel soha nem érhet végett.

És nem is ért, folytatódott a legendák sora: Culture Beat, Sterbinszky, Groove Coverage, Bigiboy&Joer, Basshunter. És akinek ez nem volt elég, az reggelig bulizhatott a Sing Sing sátorban.

És aki lemaradt volna az első nap képeiről, itt megnézheti.

Előző sztori

Huszonöt éve nem volt ilyen sikeres olimpiánk

Következő sztori

Marad a nyári körforgás: a viharos napok után ismét napsütéses hőség jön