Kultúra

Deja Vu: Beindult a fesztiválszezon Szegeden

Deja Vu: Beindult a fesztiválszezon Szegeden

2021. augusztus 6., péntek
Deja Vu: Beindult a fesztiválszezon Szegeden

A szervezők minden idők legerősebb programját ígérik. A fesztiválra olyan világsztárok érkeznek a 90’ és 2000-es évekből, akiket eddig a szegedi közönség még soha nem láthatott: t.A.T.u feat Julia Volkova, Basshunter, Groove Coverage, Danzel, Cascada, Whigfield, valamint a nagy visszatérők: a Culture Beat, Alice Dj  és a hazai retró zeneipar teljes palettája is.

Már az első nap megadta az alaphangulatot. A Shygys kezdte meg a koncertsorozatot. A magyar fiúegyüttest a Kerozin követte. A többszörös arany- és platinalemezes Kerozin poénos, őrült dalaival, szövegeivel szegeden is beindította a bulizni vágyok hangulatát. Whigfield koncertjére megérkeztek a később induló retró rajongok is. A dán énekesnő 1994-ben rúgta rá az ajtót a slágerlistákra, több nagy kedvenc (Think of you, Sexy eyes, Another day, Gimme gimme...) mellett amiről rögtön ő ugrik be az a Saturday night.

És azt este még nem ért végett: Alice Deejay, Danzel, Kozmix, Bárány Attila, a Tesis buli Classic, Peat Jr. feat Fernando, Dj Sindel, Dj Toka és Dj Harmanth biztosította, hogy ez a nap a 90-es és 2000-es évek igazi kőkemény retró hangulatának jegyében teljen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.