Politika

Gyurcsány Ferenc Szegeden kampányolt a jobbikos Tóth Péter mellett

Gyurcsány Ferenc Szegeden kampányolt a jobbikos Tóth Péter mellett

2021. július 28., szerda
Gyurcsány Ferenc Szegeden kampányolt a jobbikos Tóth Péter mellett

Ott jön a Feri!

– kiáltotta rajongói áhítattal egy naiv tinédzser a Széchenyi téren, amikor Gyurcsány Ferenc megérkezett az előre felállított pódium közelébe.

A korábbi miniszterelnök a Szeged TV-nek adott villáminterjúját követően arra kérte híveit, hogy az ellenzéki előválasztáson a Csongrád-Csanád megyei 1-es választókörzetben a DK jelöltjére, Binszki Józsefre, – aki hónapokig a 2-es körzetben kampányolt, majd egyik pillanatról a másikra áthelyezték az 1-es körzetbe – a Csongrád-Csanád megyei 2-es választókörzetben pedig Tóth Péterre, a Jobbik jelöltjére szavazzanak.

A dolog pikantériája, hogy Tóth Péter pár évvel ezelőtt még az egyik leghangosabb kritikusa volt a helyi baloldalnak, most azonban jó diák módjára, kaján vigyorral az arcán bólogatta végig a DK elnökének meglehetősen demagóg beszédjét.

Miután Gyurcsány elmondta közlendőjét, az egybegyűltek kérdezhettek tőle, majd a hangzatos válaszok után közös szelfiket is készíthettek a rajongók az egykori miniszterelnökkel.

További részletekért tekintse meg az eseményről készült Facebook-videónkat:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.