/
KÉPGALÉRIA!

Focival melegítettek a Puskás musical sztárjai

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Barátságos labdarúgó mérkőzésre hívta a Szeged-Csanád GA labdarúgócsapata a Puskás, a musical szereplőit. A színészek örömmel vállalták a meccset és 2-szer 20 percet játszottak. A szegediek Bagdi Ferenc kapusedzőt, Kóródi Nándort, Farkas Aurét és Bitó Martint kölcsönadták az ellenfélnek, bár az ő keretük sem volt gyenge. A színészválogatottban rendszeresen megforduló Nemcsák Károly mellett, a darab főszereplője, a fiatalon focista karrierról álmodó Fehér Tibor is pályára lépett.

A remek hangulatú meccsen a hazaiak kapuját mezőnyjátékosok védték, Dobos Áron, és Vári Barnabás védte mindkét félidőben, ami érződött az eredményen. A meccset 5-4-re a vendégek nyerték. A vendéggólokat Szabó László produkciós igazgató, Nemcsák Károly, a József Attila színház igazgatója, Kovács Richárd és a kölcsönjátékos Kóródi Nándor szerezték. Hazai oldalon Tóth Gábor, Gréczi Zsolt, Gajdos Zsolt és a kapus Ásványi Balázs lőtt a hálóba.

Előző sztori

Vasárnaptól újra fogad vonatokat a Nyugati pályaudvar

Következő sztori

Élénkül az albérletpiac, Szeged az ,,olcsóbb” városok közt van