KÉPGALÉRIA!

Egy szezont sem bírtak ki a Lapos Beach napernyői – fotók

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egyik olvasónk jelezte, hogy a kelleténél viharvertebb állapotban vannak a nemrég megnyitott Lapos Beach tengerparti hangulatot idéző napernyői. Sándor Judit fotóriporter kapott az alkalmon és helyszíni szemlét tartott a népszerű a szabadstrandon. A fotók alapján elég zord képet festenek a nádfedeles árnyékolók. Feltételezhetően az elmúlt napok viharos időjárása is hozzájárult az állapotuk romlásához, ugyanakkor furcsa, hogy egy teljes nyári szezont sem bírtak végig ezek a napernyők.

Korábban egyébként több olvasónk is arról panaszkodott, hogy koszosnak és rendezetlennek találták a szabadstrandot, amikor ott jártak. A legtöbben a homokban szétnyomkodott és ott hagyott cigicsikkekről, mocskos WC-ről és öltözőről számoltak be, de voltak, akik a vízben úszó flakonokat és száraz leveleket, gallyakat is szóvá tették. A jelzéseket követően ugyancsak terepszemlét tartottunk, akkor ilyennek találtuk a helyet:

Előző sztori

Mihálik Edvin: a zöld rendszámos autók is ugyanannyi helyet foglalnak

Következő sztori

Karlsruhe környékén jár a szegedi tram-train – videó!