Közélet

Egy szezont sem bírtak ki a Lapos Beach napernyői – fotók

Egy szezont sem bírtak ki a Lapos Beach napernyői – fotók

2021. július 23., péntek
Egy szezont sem bírtak ki a Lapos Beach napernyői – fotók

Egyik olvasónk jelezte, hogy a kelleténél viharvertebb állapotban vannak a nemrég megnyitott Lapos Beach tengerparti hangulatot idéző napernyői. Sándor Judit fotóriporter kapott az alkalmon és helyszíni szemlét tartott a népszerű a szabadstrandon. A fotók alapján elég zord képet festenek a nádfedeles árnyékolók. Feltételezhetően az elmúlt napok viharos időjárása is hozzájárult az állapotuk romlásához, ugyanakkor furcsa, hogy egy teljes nyári szezont sem bírtak végig ezek a napernyők.

Korábban egyébként több olvasónk is arról panaszkodott, hogy koszosnak és rendezetlennek találták a szabadstrandot, amikor ott jártak. A legtöbben a homokban szétnyomkodott és ott hagyott cigicsikkekről, mocskos WC-ről és öltözőről számoltak be, de voltak, akik a vízben úszó flakonokat és száraz leveleket, gallyakat is szóvá tették. A jelzéseket követően ugyancsak terepszemlét tartottunk, akkor ilyennek találtuk a helyet:

https://szegedma.hu/2021/07/koszos-mocskos-csikkes-laposra-panaszkodtak-lapunknak-elmentunk-megnezni

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.