Megszavazták: Kovács Tamás Szeged új gazdasági alpolgármestere

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Alig több, mint két hete lett hivatalos Szécsényi Rózsa leköszönése, de már akkor sejteni lehetett, ki lesz a város új gazdasági alpolgármestere. Ma a szegedi közgyűlés 19-8 szavazati arányban támogatta Dr. Kovács Tamás, Párbeszédes politikus kinevezését.

Ma ülésezett idén először a közgyűlés Szegeden, amit sokáig a koronavírus elleni intézkedések miatt nem lehetett megtartani. Élőben tudósítottunk a helyszínről, amit ebben a cikkünkben vissza tudnak olvasni:

Fél egy után az új gazdasági alpolgármester kijelölésére tett javaslatok következtek. A javaslat szerint Dr. Kovács Tamás Párbeszédes képviselő váltja Szécsényi Rózsát. Utóbbi továbbra is Tápé képviselője marad. A Szegedi Fidesz és Szabó Bálint méltányolta a leköszönő Szécsényi munkáját, megköszönték, hogy együttműködő volt a képviselőkkel.

A képviselők egy zárt ülést követően szavaztak, aminek eredményét negyed kettőkor ismertették: 19 igen, 8 nem szavazat és 1 tartózkodás mellett elfogadták a javaslatot, így Dr. Kovács Tamás hivatalosan Szeged gazdasági alpolgármesterévé lépett elő.

Kiemelt kép: Kovács Tamás Facebook

Előző sztori

Megújult a Szegedi Tudományegyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikája

Következő sztori

Balhéba torkollott a szegedi, nyilvános melegházasodás