Békésen ügető lovat fogtak be Újszegeden

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egy békés ló járta Újszeged utcáit szerda délután 5 óra körül. A hatóságok azóta már befogták, és visszakerült a gazdájához.

Az Újszeged az én otthonom nevű Facebook-csoportban jelent meg az alábbi kép tegnap délután, melyet a Katalin utca Fülemüle utca felé vezető szakaszán készült:

A lovat a fényképet feltöltő hölgy lánya készítette, aki az édesanya elmondása szerint nagy állatbarát. Ezzel a fotóval pedig a gazdát szerették volna megtalálni. A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság hamar értesült az esetről, az állatot befogták és a gazdája is jelentkezett érte. Egyszóval: az akció sikeres volt.

A fotót készítő lány édesanyja lapunknak azt is elárulta: több autós is szemtanúja volt az esetnek és lassan közlekedtek tovább, nehogy elriasszák a lovat.

A hét elején is bajba jutott egy ló a városban, akkor a Katasztrófavédelemnek kellett egy csatornába csúszott kancát kimentenie.

KÉPGALÉRIA!
Előző sztori

Izgalmas mérkőzésen három góllal verte a Pick Szeged a Veszprémet

Következő sztori

Nincs jelentős változás a járványadatokban