Sport

Győzelemmel zárná az idényt a Szeged-Csanád Grosics Akadémia

Győzelemmel zárná az idényt a Szeged-Csanád Grosics Akadémia

2021. május 14., péntek
Győzelemmel zárná az idényt a Szeged-Csanád Grosics Akadémia

Kiváló formában várhatják a szegediek az összecsapást, hiszen a legutóbbi hét mérkőzésükön nem találta legyőzőre, ráadásul múlt hétvégén zsinórban negyedik győzelmüket aratták az ETO Parkban. Dragan Vukmir bízik benne, hogy a szezonzárón is folytatja jó sorozatát a csapat.

Mint minden mérkőzés előtt, most is hangsúlyozom, a játékosok nagyon jól dolgoznak. Egészen az első naptól kezdve partnerek a munkában, enélkül nem tudnánk ilyen eredményeket elérni – mondta a mérkőzést megelőzően a Szeged-Csanád Grosics Akadémia vezetőedzője, hozzátéve, az aktuális ellenféltől függetlenül mindig saját magukra koncentrálnak.

Szeretnénk a legerősebb összeállításban pályára lépni és természetesen a győzelemre törekedni 

– fogalmazta meg elvárásait a szegedi mester, aki sérülés miatt nem számíthat Takács, Jovanovics, Pejovics, valamint Germán játékára sem.

Nincs könnyű helyzetben a Kazincbarcika; a borsodiak a legutóbbi öt mérkőzésükön mindössze egy pontot gyűjtöttek, így a záróforduló előtt biztossá vált, hogy a következő szezont a harmadosztályban kezdik. Kriston István, megbízott edző nagyon röviden a következőt nyilatkozta a vasárnapi meccsel kapcsolatban: – Nehéz mérkőzésre számítunk! Megpróbáljuk a lehető legtöbbet kihozni magunkból és a mérkőzésből egyaránt – fogalmazott a tréner.

Az örökmérleg a Tisza-partiak számára kedvező: négy szegedi győzelem mellett egy döntetlen és három Kazincbarcika-siker született eddig.

A legelső összecsapás sporttörténelmi jelentőségű, hiszen a 2011. szeptember 17-én lejátszott bajnoki volt a szegedi klub történetének első hazai tétmérkőzése. A kék-feketék akkor 2200 néző előtt Gahwagi Nebil góljával 1-0-ra legyőzték a KBSC-t a Szegedi Vasutas Stadionban.

A legutóbbi találkozó is szép emlékeket ébreszthet, ugyanis Miroslav Grumics szépségdíjas góljával 1-0-ra nyert a Szeged-Csanád GA a hófödte Kolorcity Arénában.

A találkozót a védettségi igazolvánnyal nem rendelkező szurkolók ezúttal is online streamen keresztül követhetik a szegedi klub jóvoltából.

https://www.youtube.com/watch?v=-e7w9IUZvT4&ab_channel=SportstreamLivestream

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.