Sport

Hóesésben nyert a Szeged-Csanád GA

Hóesésben nyert a Szeged-Csanád GA

2020. november 29., vasárnap
Hóesésben nyert a Szeged-Csanád GA

Téli hidegben kezdődött a meccs Kazincbarcikán, mindkét csapatra igaz volt a forduló előtt: egy esetleges győzelemmel a középmezőnyhöz zárkózást kezheti meg.

A Szeged birtokolta többet a labdát a meccs elején, de a barcikaiak gyorsan felvették a ritmust. A 33. percben Oláh Gergő beadása Miroslav Grumicot találta meg, aki a bal felső sarokba lőtt. (0-1)

A gól után a hazaiak voltak veszélyesebbek, de a félidő végégig nem tudtak egyenlíteni a jól védekező szegediek ellen.

A második félidőre a téli hideg mellé a hó is megérkezett Kazincbarcikára, ez azonban nem zavarta a csapatokat-kiélezett küzdelem zajlott a pályán. Az 58. percben az egyenlítés küszöbén jártak a hazaiak, hárman is gólt szerezhettek volna, de elpuskázták a ziccert.

A fegyelmezetten védekező Szeged-Csanád GA megérdemelten hozta el a 3 pontot, még akkor is. ha Varga Bence a kapuban több bravúrt is bemutatott.

A győztes csapat

Dobos Barna:  Gratulálok a játékosoknak, ma igazi csapatként értük el ezt a győzelmet. Idegenben úgy látszik jobban megy a csapatnak, szeretnénk ezt az eredményes játékot hazai pályára is átültetni. 

Labdarúgó NB II, 19. forduló
Kazincbarcika SC- Szeged-Csanád GA GA 0–1 (0–1)
Kazincbarcika, 
Kolorcity Aréna, zárt kapuk mögött Vezette: Zám Zsolt (Horváth Róbert, Bertalan Dávid)
KAZINCBARCIKA: 
Horváth L. – Majzik,  Dávid Z., Fótyik (Borbély B. 80.), Farkas A. – Toma, Bereczki (Kelemen, 66.), Németh T., Farkas M. (Mitruscsák, 58.) – Korbély, Kovác
Megbízott vezetőedző: 
Kriston István
SZEGED-CSANÁD GA: 
Varga B. – Ódor, Moga, Deák I., Mohl - Oláh G., Simon Á. (Gajdos Zs., 85.), Gréczi (Varga Sz., 46.), Germán, Dobos Á. (Rózsahegyi, 88.) – Grumics (Pejovics, 90+4)
Vezetőedző: 
Dobos Barnabás
Gólszerző: Grumics (33.)

A Szeged jövő vasárnap a Békéscsaba ellen idegenben folytatja a bajnokságot.

borítókép: Észak-Magyarország

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.