Sport

Felszabadult játékkal örvendeztetné meg szurkolóit a Szeged-Csanád GA

Felszabadult játékkal örvendeztetné meg szurkolóit a Szeged-Csanád GA

2021. május 1., szombat
Felszabadult játékkal örvendeztetné meg szurkolóit a Szeged-Csanád GA

A kék-feketék kiváló sorozatot produkálnak az elmúlt hetekben, hiszen öt mérkőzés óta nem találtak legyőzőre, ráadásul a legutóbbi két összecsapáson győzelemnek örülhettek. A szerdai játéknapon egy fordulatos mérkőzésen, 3-2-re nyert a csapat a Dorog ellen idegenben.

–Megérdemeltük a győzelmet, a srácok becsületesen dolgoznak, hajtanak minden edzésen és mérkőzésen. Ha ezt a hetet nézzük, akkor ez már a második győzelmünk volt, igaz, sok időnk nem volt megünnepelni, ugyanis vasárnap jön a következő feladat. A Nyíregyháza ellen is szeretnénk itthon tartani a három pontot – fogalmazta meg elvárásait Dragan Vukmir vezetőedző.

A Szpari jelenleg nyolcadik a bajnokságban, négy ponttal megelőzve a tizenegyedik helyen álló szegedieket. A tabellán elfoglalt helyezés ellenére nincsenek túl jó formában a nyírségiek, ugyanis a legutóbbi három mérkőzésüket elveszítették. Új impulzust adhat azonban, hogy a klub pénteken közös megegyezéssel szerződést bontott Gálhidi György vezetőedzővel, aki szinte napra pontosan egy éve vette át a csapatot és korábban a Szeged 2011-et is irányította. A hátralévő három fordulóban az eddigi asszisztensedző, Huszák Géza vezeti majd a piros-kékeket.

A legutóbbi Nyíregyháza elleni rangadó szép emlékeket ébreszt, hiszen Grumics és Germán góljaival 2-0-s győzelmet aratott a Szeged-Csanád Grosics Akadémia a szabolcsi megyeszékhelyen. Az volt a két együttes tizedik összecsapása, az örökmérleg négy nyíregyházi siker mellett három döntetlen és három szegedi győzelem.

Orbán Viktor miniszterelnök pénteki bejelentésének értelmében a hétvégén visszatérhetnek a védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók a lelátóra, így ez lehet Dragan Vukmir első mérkőzése, amelyen a lelkes szegedi közönség előtt irányítja a csapatot.

– Ez egy nagyon jó dolog a klubnak, a szurkolóknak és a játékosoknak egyaránt! Felszabadultan kell játszanunk, hogy a szurkolóink is jól érezzék magukat. Úgy gondolom, hogy jól futballozunk és a hozzáállásunk is kiváló, így minden adott ahhoz, hogy egy nagyon jó meccset vívjunk a szurkolóink jelenlétében. – összegezte gondolatait a tréner.

A mérkőzéssel kapcsolatos jegyinformációkat IDE KATTINTVA találja.

Az őszi mérkőzés összefoglalója:

https://www.youtube.com/watch?v=8Jr7gFqxrHM&ab_channel=Szeged-Csan%C3%A1dGrosicsAkad%C3%A9mia

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.