Közélet

Bringa, parizer és krumpliszsák

Bringa, parizer és krumpliszsák

2021. május 11., kedd
Bringa, parizer és krumpliszsák

Igaz ezek nem ovisok jelei, habár… Bár, a balfék koalíció néha oviba, vagy odasem illő módszerekkel hallat magáról. Krumpliszsák a parlamentben, parizerezés szegénylegény módra2,6 milliós fizetés mellett, na meg akkora egok, hogy csoda, hogy egyáltalán beférnek a parlament ajtaján. Folyik a nagy színjáték, vagy inkább bábjátékot kellene mondanom mivel, Gyurcsány okosan mozgatja a marionettjeit. Az MSZP támogatja a Jobbik jelöltjét és fordítva. Ez már olyan cukiság, hogy nem is lehetne fokozni. A kommunista Kunhalmi és az ex(?) náci Jakab felosztják a politikai terepasztalt és folyik a harc a fiatalokért is. VV Zsolti kanapéján és Gulyás Marci stúdiójában ki sem hűlnek a helyek mivel a baloldal politikusai be akarnak vágódni a liberális influenszereknél és általuk befolyásolni a 200 ezer első szavazót.

Kíváncsi vagyok, hogy mivel, mert az elmúlt 11 évben érdemi munkát nem végeztek. A járványügyi védekezés made in baloldal csak abból állt, hogy elbizonytalanították az embereket a keleti vakcinákkal szemben. Most, hogy a WHO jóváhagyta a kínai Sinopharm vakcinát és már az orosz Szputnyik is tesztelés alatt áll az Egészségügyi Világszervezet laboratóriumában a baloldal sunyin hallgat. Semmi, „bocsesz, tévedtünk”. Most inkább a vakcinák árán kezdtek el rugózni, szerintük túl drágán vásárolta őket a kormány. Persze meghalni olcsóbb, mint megvenni több tízmillió oltóanyagot, de az ég szerelmére honfitársaink életéről van szó. Ha kissé visszarévedünk a múltba a kommunistáknak sosem számított az emberek élete. Ez most is így van, olcsó politikai haszonlelésből a vírusnak drukkoltak.

Mit tudnak ígérni a választóiknak? Hogy újra elveszik a tizenharmadik havi nyugdíjat, amit a kormány most visszaépít? Hogy eltörlik a rezsicsökkentést? Hogy adót emelnek és kölcsönöket vesznek fel, eladósítva az országot? Hogy lebontják a határt és beengedik a migránsokat, meg a köztük rejtőzködő terroristákat? Más nincs a tarsolyukban. Sem ígéret, sem jövőkép, maximum hazugságok, álhírek és kamuvideók.

Karácsony Gergely is bependerült a baloldali cirkusz porondjára. Igaz nem nagy csindarattával mert kissé beégett az e-communist, jajj bocsánat az Economist cikke miatt. Mert ő magas és vékony ezért megteheti, hogy másokat sérteget. Na ja, Abraham Lincoln is magas volt, Ronald Reagen is szép, szálas elnök volt, Putyin is remek formában van… Csak hát ott van az a fránya dolog, amit tehetségnek hívnak. Na ez hiányzik dinamikus semmittevés nagymesterének KariGeriből. A szerencsétlen elvi elkötelezettségről is beszélt, na meg stílusról, amiről ugye tudjuk, hogy az maga az ember, LOL… Elvi elkötelezettség az őskommunista Gyurcsány párt felé, vagy esetleg a náci Jobbikkal való összeborulásra gondolt? Mert ha igen, akkor ott komoly problémák vannak a fogalmakkal is. Akár azt is mondhatnánk rá, hogy unprincipled, áh hagyjuk, úgysem értené, mivel no speak Americano, ahogy egy régi dal tartja. Ez is egy újabb pont a főpolgi listáján, amihez nem ért. Higgyétek el Barátaim, az egy szép hosszú lista.

Persze ő most inkább „fudanozik”, meg „kínaikommunistapártozik”, az olyan menő. Belegondolok mit csinálna ő a Fudan Egyetem helyett. 250 milliárd forintból kiplakátolná, hogy nincsen pénze a városnak, a maradékot meg jutalomként odaadná a 40 rabló tanácsadójának. Ja, meg festetne még bringautakat. Remek a felhozatal Gyurcsány bábjaiból csak félő, hogy a tények ellenére, sokan bedőlnek a bohóckodásuknak.

Georg Spöttle

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.