ARC

Visszatért: kicsit lefogyott, de jól néz ki Botka László!

Visszatért: kicsit lefogyott, de jól néz ki Botka László!

2021. április 7., szerda
Visszatért: kicsit lefogyott, de jól néz ki Botka László!

Március eleje óta nem posztolt semmi olyat a közösségi oldalára Szeged polgármestere, amiből egyértelműen látszott volna, hogy dolgozik az irodájában. Bár a sajtó és a politika hetekig találgatta, elkapta-e maga is a koronavírust Szeged polgármestere; a Városháza nem volt hajlandó reagálni ezekre a kérdésekre: igaz, egyértelműen nem is cáfolták.

Szabó Bálint volt az egyetlen politikus, aki sajtótájékoztatón jelentette ki, hogy információi szerint karanténban lehet a város polgármestere; sőt Szabó a Városházához köthető kovidos halálesetről is beszélt azon a tájékoztatóján.

https://szegedma.hu/2021/03/szabo-balint-felszolitotta-botka-laszlot-hogy-ne-oljon

Botka egyébként ma azt írta, hogy Pálinkás József professzorral, az Orbán-kormány korábbi oktatási miniszterével, az MTA volt elnökével egyeztetett a városházán. "Szóba került a Szegedi Tudományegyetem autonómiája, a magyar oktatás és tudományos élet elleni kormányzati támadás. Konzervatívok, szabadelvűek és baloldaiak egyaránt elutasítják azt a rombolást, amit a Fidesz az elmúlt években művelt" - írta a polgármester, aki ezúttal sem viselt maszkot, vendégéhez hasonlóan.

Úgy tűnik viszont, mintha kissé lefogyott volna Botka László, az arcán látszik a leginkább.

A SzegedMa elsőként írta meg, hogy kiakasztotta a szegedi önkormányzat több munkatársát, hogy míg az országban különös óvatossággal mennek a hétköznapok, lezárás van a járvány igen durva harmadik hulláma miatt, addig Szegeden csak rendkívül indokolt esetben engedélyezik a szegedi önkormányzat dolgozóinak az otthoni munkavégzést. Ráadásul még kötelező kivenniük a szabadságaikat is.

https://szegedma.hu/2021/03/csak-szabadsaguk-terhere-dolgozhatnak-tavmunkaban-a-szegedi-onkormanyzat-dolgozoi

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.