Közélet

Fotók: elkezdődtek a munkálatok a Laposon

Fotók: elkezdődtek a munkálatok a Laposon

2021. április 16., péntek
Fotók: elkezdődtek a munkálatok a Laposon

Korábban megírtuk, hogy tavaly szinte egész nyáron, sőt még az ősz elején is csaknem hetente tartott sajtótájékoztatót, vagy figyelem felhívó akciót a szegedi Fidesz, hogy újra legyen szabadstrand Szegeden. Mégpetíciót is indítottak ennek érdekében.

Később arra hívta fel a figyelmet a helyi ellenzék, hogy a Botka László által benyújtott, majd elfogadott költségvetés 30 millió forintot biztosít két szegedi szabadstrand, a Lapos és a Sárga infrastrukturális fejlesztésére, de időközben a területet üzemeltető önkormányzati cég vezetője már csak egy fürdőzőhely kialakításáról beszélt.

A jelek szerint legalább egy szegedi szabadstrand biztosan elkészül a nyári szezonra, ugyanis a Laposon már gőzerővel folynak a munkálatok.

–Van értelme a lakossági igényeket közvetíteni a városháza felé – kezdte Német Ferenc, a Fidesz önkormányzati képviselője. – A részeredmény is eredmény! Örülünk, hogy több év után újra kinyithat Szeged legnépszerűbb szabadstrandja a Tiszán és egyúttal bízzunk benne, hogy folytatódik ez a sor és idővel a folyó másik oldalán is lehet majd csobbanni – értékelte a fejleményeket a képviselő, aki sokat lobbizott azért, hogy ez a fejlesztés megvalósuljon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.