Eldőlt: nézők előtt játszhat a Szeged-Csanád GA

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Mint arról a SzegedMa is beszámolt, rövidesen meglehet a 4 millió beoltott, így szombattól széleskörű nyitás jöhet Magyarországon. Az enyhítés értelmében a Szeged-Csanád Grosics Akadémia vasárnap 17 órakor már védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók előtt fogadhatja a Nyíregyháza csapatát.

A klub tájékoztatása szerint:

  • A mérkőzés 18 év felett kizárólag védettségi igazolvánnyal látogatható.
    Kérik, hogy mindenki ennek tudatában váltsa ki jegyét! Azokat, akik védettségi igazolvány nélkül próbálnak bejutni a mérkőzésre, nem fogják beengedni a stadionba, és jegyeik árát sem igényelhetik vissza!
  • 18 év alatti szurkolók csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyeletével vehetnek részt a mérkőzésen.
  • A védettségi igazolvány kizárólag valamilyen fényképes személyazonosító igazolvány felmutatásával együtt érvényes. Ezek együttes megléte szükséges a stadionba történő bejutáshoz. Az igazolványok ellenőrzését belépés előtt a biztonsági szolgálat fogja ellenőrizni.
  • A szigorúbb ellenőrzések miatt a beléptetés hosszabb időt vehet igénybe, így kérik a szurkolókat, érkezzenek minél korábban, 1,5 órával kezdés előtt lesz a kapunyitás!
  • Arra kérnek mindenkit, hogy a sorban állásnál továbbra is figyeljenek a másfél méteres távolság betartására, illetve továbbra is javasolják a maszk használatát!
  • Azok számára, akik védettségi igazolvánnyal belépnek a stadionba, onnantól már nem kötelező a maszk használata,  de mindenkinek javasolják, hogy továbbra is viseljen maszkot a Szent Gellért Fórum területén.

Előző sztori

87 új fertőzöttet regisztráltak Csongrád-Csanád megyében

Következő sztori

Jövő héttől a hobbiúszóké lesz a sportuszoda