Sport

Eldőlt: nézők előtt játszhat a Szeged-Csanád GA

Eldőlt: nézők előtt játszhat a Szeged-Csanád GA

2021. április 30., péntek
Eldőlt: nézők előtt játszhat a Szeged-Csanád GA

A klub tájékoztatása szerint:

  • A mérkőzés 18 év felett kizárólag védettségi igazolvánnyal látogatható.
    Kérik, hogy mindenki ennek tudatában váltsa ki jegyét! Azokat, akik védettségi igazolvány nélkül próbálnak bejutni a mérkőzésre, nem fogják beengedni a stadionba, és jegyeik árát sem igényelhetik vissza!
  • 18 év alatti szurkolók csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyeletével vehetnek részt a mérkőzésen.
  • A védettségi igazolvány kizárólag valamilyen fényképes személyazonosító igazolvány felmutatásával együtt érvényes. Ezek együttes megléte szükséges a stadionba történő bejutáshoz. Az igazolványok ellenőrzését belépés előtt a biztonsági szolgálat fogja ellenőrizni.
  • A szigorúbb ellenőrzések miatt a beléptetés hosszabb időt vehet igénybe, így kérik a szurkolókat, érkezzenek minél korábban,1,5 órával kezdés előtt lesz a kapunyitás!
  • Arra kérnek mindenkit, hogy a sorban állásnál továbbra is figyeljenek a másfél méteres távolság betartására, illetvetovábbra is javasolják a maszk használatát!
  • Azok számára, akik védettségi igazolvánnyal belépnek a stadionba, onnantól már nem kötelező a maszk használata, de mindenkinek javasolják, hogy továbbra is viseljen maszkot a Szent Gellért Fórum területén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.