Közélet

Dobrev Klára felépült a koronavírusból, de mi a helyzet Botka Lászlóval?

Dobrev Klára felépült a koronavírusból, de mi a helyzet Botka Lászlóval?

2021. április 1., csütörtök
Dobrev Klára felépült a koronavírusból, de mi a helyzet Botka Lászlóval?

Mint azt a SzegedMa megírta, a vírus lappangási ideje szerint az is elképzelhető, hogy Gyurcsány Ferenc felesége Szegeden fertőződött meg a koronavírussal, ugyanis március 1-én maszk nélkül tárgyalt a városházán Botka László polgármesterrel, Binszki Józseffel, a DK helyi elnökével, valamint Fodor Antallal, a párt önkormányzati képviselőjével.

https://szegedma.hu/2021/03/harom-puszi-szegeden-fertoztek-meg-dobrev-klarat

Dobrev Klára három héttel a pozitív tesztjét követően a közösségi oldalán számolt be arról, hogy a vírus következtében kétoldali tüdőgyulladása lett, láz, köhögés és légszomj gyötörte, de szerencsére végül nem kellett kórházba mennie.

Mindeközben Botka László egyáltalán nem adott hírt magáról, ellenben a találkozón részt vevő Binszki Józseffel, aki azonnal teszteltette magát és a negatív eredményét meg is osztotta a Facebook-oldalán.

https://szegedma.hu/2021/03/ketoldali-tudogyulladasa-lett-dobrev-klaranak-miutan-maszk-nelkul-targyalt-botka-laszloval

Hiába küldtünk rengeteg kérdést az önkormányzatnak, egyik megkeresésünkre sem reagáltak a témával kapcsolatban, így továbbra sem lehet tudni, hogy mi történt Botka Lászlóval a tárgyalást követően.

Eközben Szabó Bálint egyik sajtótájékoztatóján azt állította,hogy a polgármester kabinetfőnöke, a VIP-parkolóperben jogerősen elítélt Kalmár Gábor koronavírusos és az egyik közeli hozzátartozója a vírus következtében elhunyt.

A Mindenki Szegedért Mozgalom vezetője többször is hangoztatta, hogy szerinte Botka Lászlónak komoly szerepe lehet a vírushelyzet súlyosbodásában, ugyanis január és március között több ellenzéki politikussal is maszk nélkül tárgyalt a szegedi városházán.

https://szegedma.hu/2021/03/karantenban-lehet-botka-laszlo-szabo-balint-szerint

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.