Dobrev Klára felépült a koronavírusból, de mi a helyzet Botka Lászlóval?

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A Demokratikus Koalíció EP-képviselője több mint egy hónap után ölelhette meg gyermekét – derül ki a politikus Facebook-posztjából. Azt viszont továbbra sem lehet tudni, hogy mi történt/történik Botka Lászlóval a Dobrev Klárával való találkozás óta.

Mint azt a SzegedMa megírta, a vírus lappangási ideje szerint az is elképzelhető, hogy Gyurcsány Ferenc felesége Szegeden fertőződött meg a koronavírussal, ugyanis március 1-én maszk nélkül tárgyalt a városházán Botka László polgármesterrel, Binszki Józseffel, a DK helyi elnökével, valamint Fodor Antallal, a párt önkormányzati képviselőjével.

Dobrev Klára három héttel a pozitív tesztjét követően a közösségi oldalán számolt be arról, hogy a vírus következtében kétoldali tüdőgyulladása lett, láz, köhögés és légszomj gyötörte, de szerencsére végül nem kellett kórházba mennie.

Mindeközben Botka László egyáltalán nem adott hírt magáról, ellenben a találkozón részt vevő Binszki Józseffel, aki azonnal teszteltette magát és a negatív eredményét meg is osztotta a Facebook-oldalán.

Hiába küldtünk rengeteg kérdést az önkormányzatnak, egyik megkeresésünkre sem reagáltak a témával kapcsolatban, így továbbra sem lehet tudni, hogy mi történt Botka Lászlóval a tárgyalást követően.

Eközben Szabó Bálint egyik sajtótájékoztatóján azt állította,hogy a polgármester kabinetfőnöke, a VIP-parkolóperben jogerősen elítélt Kalmár Gábor koronavírusos és az egyik közeli hozzátartozója a vírus következtében elhunyt.

A Mindenki Szegedért Mozgalom vezetője többször is hangoztatta, hogy szerinte Botka Lászlónak komoly szerepe lehet a vírushelyzet súlyosbodásában, ugyanis január és március között több ellenzéki politikussal is maszk nélkül tárgyalt a szegedi városházán.

Előző sztori

Jó hírt közölt Kemenesi Gábor

Következő sztori

Nehéz csoportban a magyar lányok az olimpián