ARC

Vitathatatlan: a menstruációs szegénységgel mindenkit agyonvert Mihálik Edvin!

Vitathatatlan: a menstruációs szegénységgel mindenkit agyonvert Mihálik Edvin!

2021. március 8., hétfő
Vitathatatlan: a menstruációs szegénységgel mindenkit agyonvert Mihálik Edvin!

Rögtönzött nőnapi vetélkedőnk nyertese vitathatatlanul a szegedi Momentum sztárja, Mihálik Edvin lett - és hol van még a nap vége. Mielőtt megmutatnánk, mivel vert rá köröket a többi politikusra, következzenek a gyengébben szereplők.

Bár Botka László már nem erősíti névleg az MSZP-t, a polgármesternek és egykori kabinetfőnökének, most a párt országgyűlési képviselőjének kíséretiesen hasonló nőnapi köszöntőre futotta.

Az is lehet persze, hogy csak az évek és a rutin dolgozott a háttérben; vagy a közös grafikus - ki tudja. Botka László azt írta a képhez, hogy "💐 Minden nőnek, lánynak és anyukának nagyon boldog nőnapot kívánok!"; míg Szabó Sándor semmit nem tett hozzá a csudálatos fotójához.

A Mindenki Szegedért Mozgalom vezetője, Szabó Bálint rövid és tömör: ISTEN ÉLTESSE A NŐKET!❤️💐❤️ felirattal szórta ki jókívánságait, amihez ezt a meghitt fotót mellékelte:

Bartók Csaba, a szegedi Fidesz elnöke sem felejtette el a nőket; ő szintén önarcképes fotóval kedveskedett; ami mellé azt írta:

“Az élet zenéjét a nők adják, akik őszintén, minden feltétel nélkül fogadják magukba a dolgokat, hogy érzéseiken át szebbé alakítsák át azokat. ”Richard Wagner A nők családunk alappillérei, akik életet adnak gyermekeinknek, gondoskodnak rólunk, segítenek minket utunkon. Engedjék meg hogy Nőnap alkalmából megköszönjem önöknek áldozatos munkájukat, és köszöntsem önöket! 🌷Jó egészséget és sok boldogságot kívánok!"

B. Nagy László, a Fidesz országgyűlési képviselője valamivel visszafogottabb volt, ő csak egy szerény képpel lepte meg a hölgyeket, és ezzel a szöveggel:

"Nőnap alkalmából köszöntjük a hölgyeket, édesanyákat, nagymamákat! Boldog nőnapot!"

Kicsit ront a köszöntés személyességén, hogy a Fidesz "központi" köszöntését osztotta tovább.

Binszki József, a DK szegedi elnöke "Boldog nőnapot kívánok 🙂" felirattal posztolta ezt a képet. Talán a saját kezében tartja ezt a csokrot, talán nem.

Tóth Péter, a Jobbik megyei elnöke meglehetősen bézik nőnapi köszöntést eszközölt, ámde tudott szépíteni a személyes üzenettel:

Végül érkezzen a győztes! Mihálik Edvin kimaxolta a nőnapot; amit csak lehetett, kihozott belőle:

  • nem direkten, de kellően ütötte a kormányt;
  • szép szavakat mondott;
  • kifejezte, hogy szeret;
  • alternatívát villantott és
  • momentumos - modern, izgalmas, trendi - nőképet;
  • menstruációs szegénység elleni küzdelemre hívta fel a figyelmet; és még
  • pénzt is gyűjtött.

Láthatóan nem vette félvállról a feladatot: tökéletes fényekkel, rendezett háttér előtt, ránézésre új frizurával készített VIDEÓT, de nem csak a nőknek. Mindehhez pedig még egy kisregényt is írt, aminek ismertetésétől most helyhiány miatt eltekintünk. A kolléganőjével közös videót viszont nem szabad kihagyni:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.