Közélet

Ismét hazudozott, jogerősen veszített, de mégsem akar fizetni az önkormányzati lap főszerkesztője!

Ismét hazudozott, jogerősen veszített, de mégsem akar fizetni az önkormányzati lap főszerkesztője!

2021. március 16., kedd
Ismét hazudozott, jogerősen veszített, de mégsem akar fizetni az önkormányzati lap főszerkesztője!

A SzegedMa birtokába került dokumentumok szerint végrehajtást rendelhetnek el Garai Szakács László (művészenév: gszl) ellen, mert nem hajlandó kifizetni azt a pénzt, amit hazugságai miatt ítélt meg jogerősen a bíróság. 291 ezer forintról van szó, ennyivel tartozik információink szerint a rektornak, amiért valótlanságokat írt róla, és ezt a bíróság is így gondolta.

A szegedi önkormányzat közpénzen működő kiadványának főszerkesztője nem először bukott le kamu hírei miatt. Több pert is elveszített már, és közel tucatnyi helyreigazítást is közölnie kellett, mert kiderült: hazudtak például a szegedi Fideszről; vagy Belénessy Csaba médiatanácsadóról; vagy éppen Nemesi Pálról még kampányban - de másokról is.

Szabó Bálint is feljelentette rágalmazásért az önkormányzati kiadvány "főpropagandistáját"; amiért az azt írta róla titokzatos elrablása után, hogy pszichiátriai kezelésre szorult, de ebben az ügyben még várni kell egy darabig a jogerős ítéletre. Miután viszont Szabó orvosi dokumentumokkal cáfolta ezt a "hírt", igen csak érdekes lenne, ha nem ítélnék el Szakácsot.

Mostani hír, hogy a szegedi Fidesz is helyreigazítást kért az önkormányzat lapjától, amiért ott magasról téve a köszolgálatiságra addig-addig csavargatták az ellenzék frakcióvezetőjének mondandóját, ameddig olyan nem lett, amilyet szerettek volna. Épp csak azt nem írták le, amiről a sajtótájékoztató szólt.

https://szegedma.hu/2021/03/hazudozassal-vadolja-az-onkormanyzati-kiadvanyt-a-szegedi-ellenzek

Aki mélyebben is tanulmányozná, hogy mi mindenben hazudott a szegedi önkormányzati kiadvány az utóbbi időben, az ide kattintson, ha mer:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.