/

Ismét hazudozott, jogerősen veszített, de mégsem akar fizetni az önkormányzati lap főszerkesztője!

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Sorban veszíti el a pereket az önkormányzat kiadványa, és annak főszerkesztője. Összeszedtük az utóbbi időszak hazugságait.

A SzegedMa birtokába került dokumentumok szerint végrehajtást rendelhetnek el Garai Szakács László (művészenév: gszl) ellen, mert nem hajlandó kifizetni azt a pénzt, amit hazugságai miatt ítélt meg jogerősen a bíróság. 291 ezer forintról van szó, ennyivel tartozik információink szerint a rektornak, amiért valótlanságokat írt róla, és ezt a bíróság is így gondolta.

A szegedi önkormányzat közpénzen működő kiadványának főszerkesztője nem először bukott le kamu hírei miatt. Több pert is elveszített már, és közel tucatnyi helyreigazítást is közölnie kellett, mert kiderült: hazudtak például a szegedi Fideszről; vagy Belénessy Csaba médiatanácsadóról; vagy éppen Nemesi Pálról még kampányban – de másokról is.

Szabó Bálint is feljelentette rágalmazásért az önkormányzati kiadvány “főpropagandistáját”; amiért az azt írta róla titokzatos elrablása után, hogy pszichiátriai kezelésre szorult, de ebben az ügyben még várni kell egy darabig a jogerős ítéletre. Miután viszont Szabó orvosi dokumentumokkal cáfolta ezt a “hírt”, igen csak érdekes lenne, ha nem ítélnék el Szakácsot.

Mostani hír, hogy a szegedi Fidesz is helyreigazítást kért az önkormányzat lapjától, amiért ott magasról téve a köszolgálatiságra addig-addig csavargatták az ellenzék frakcióvezetőjének mondandóját, ameddig olyan nem lett, amilyet szerettek volna. Épp csak azt nem írták le, amiről a sajtótájékoztató szólt.

Aki mélyebben is tanulmányozná, hogy mi mindenben hazudott a szegedi önkormányzati kiadvány az utóbbi időben, az ide kattintson, ha mer:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

Előző sztori

Már Szentesen a második tram-train!

Következő sztori

A Szegedi Tudományegyetem hallgatóját is díjazták a Debreceni Egyetemi Színház műfordító pályázatán