Közélet

Új helyszínen működhet a Cserepes sori vásár

Új helyszínen működhet a Cserepes sori vásár

2021. február 1., hétfő
Új helyszínen működhet a Cserepes sori vásár

Mint ismeretes, Botka László egyszemélyi döntésének értelmében január 31-én végleg bezárt a Cserepes sori piac, holott a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal jogértelmezése szerint a veszélyhelyzet végéig erre nem kerülhetett volna sor.

Szabó Bálint, a Mindenki Szegedért Mozgalom vezetője hétfőn tárgyalni szeretett volna a polgármesterrel a piac jövőjét illetően, Botka László azonban biztonsági őrök gyűrűjében távozott a városházáról.

Szabó ezt követően bejelentette, hogy kedden a kereskedőkkel közösen, élőláncot alkotva, szalagokkal lezárja a városházát.

Az önkormányzat hírportálja most arról ír, hogy a Cserepes sori vásárt a jövőben a Szegedi Városkép és Piac Kft. szervezi meg új helyszínen, ahol a szegediek szombatonként reggel 6 órától 13 óráig vásárolhatnak majd. A szűkszavú cikkből nem sok részlet derül ki, a pontos helyszínről későbbre ígértek tájékoztatást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.