Balhé

Sajátosan találgatják a szegedi pártok, hogy mi történhetett Szabó Bálinttal

Sajátosan találgatják a szegedi pártok, hogy mi történhetett Szabó Bálinttal

2021. február 17., szerda
Sajátosan találgatják a szegedi pártok, hogy mi történhetett Szabó Bálinttal

A DK nem lepődne meg, ha megrendezett lett volna az eltűnés

Binszki József, a DK helyi elnöke szerint elképzelhető, hogy Szabó Bálint maga rendezte meg az eltűnését.

– Szabó Bálintot 2011 óta, tehát 10 éve ismerem. Megmondom őszintén, hogy vannak fenntartásaim az eltűnéssel kapcsolatban, nem vagyok száz százalékosan meggyőződve arról, hogy ezt nem ő rendezte magának – nyilatkozta a Szeged TV-nek a párt szegedi vezetője.

A Jobbik agybetegnek titulálta a képviselőt

A legalpáribb, bármiféle emberséget és politikai korrektséget nélkülöző nyilatkozatot eddig a szegedi Jobbik adta. A párt ugyanis gyakorlatilag pszichopatának, agybetegnek állította be Szabó Bálintot és gyámság alá helyezését kezdeményezte. Esélyét sem adták meg annak, hogy bűncselekmény történhetett a képviselővel, vagy netán baleset.

Felszólította Szabót a városvezető koalíció

Megírtuk, hogy a baloldali városvezetés csaknem 24 órával a képviselő eltűnését követően egy pár soros közleményt adott ki, amelyben felszólították Szabó Bálintot, hogy Szeged jó hírének megőrzése érdekében mondja el, mi történt vele.

A Fidesz megvárja a nyomozás végét

Bartók Csaba, a szegedi Fidesz elnöke lapunknak elmondta, ugyan köztudott, hogy Szabó Bálint körül elég sok furcsaság történt már a múltban, de ebben az esetben a rendőrségi vizsgálat miatt óvatosabbak a Fideszben. A vizsgálat végéig pedig nem is szeretnének érdemben nyilatkozni, ráadásul az ártatlanság vélelme mindenkit megillet - magyarázták.

Botka László szerint ő egyenlő Szegeddel, Szabó pedig gyógykezelésre szorul

Botka László polgármester 48 órával a képviselő eltűnését, majd megtalálását követően a szegedi Jobbik meglehetősen erős hangvételű kommünikéjére rímelve, gyógykezelésre szoruló embernek titulálta Szabó Bálintot.

"Nem tűrhetjük, hogy egy gyógykezelésre szoruló ember Szeged rossz hírét kelti!” – írta egyebek mellett az oldalán, nagyvonalúan egyenlőségjelet téve önmaga és Szeged között. Szabó ugyanis nem a városnak, hanem Botka Lászlónak és egyes cégvezetőknek próbálta a "rossz hírét kelteni", már amennyiben mondandói annak minősülnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.