“Odadobná az országot az európai pénzügyi elitnek” a Momentum – véli Schiffer András

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Mert "jobban fél Orbán Viktortól, mint amennyire szereti a hazáját" - írta az ex-LMP-s politikus, ügyvéd.

Magyarország miniszeterlnöke lenne Fekete-Győr András, a Momentum elnöke – erről EBBEN a cikkünkben írtunk bővebben és mutattuk be a teljes videós bejelentést is. A Momentum pártelnöke egyebek mellett arról is beszélt, hogy bevezetné itthon az eurót. Erre érkezett meg Schiffer András reakciója, aki ugyan nem nevezte meg Fekete-Győrt, de egyértelműen rá utalva úgy kommentálta ezt az eurós bejelentést, hogy:

“Aki egy 2022-es kormányváltás után – nem függetlenül Orbán Viktor visszatérése miatti félelmétől- be akarja vezetni az eurót Magyarországon, lemond azokról a monetáris politikai eszközökről, amkelyekkel Magyarország versenyhátrányát csökkenteni lehetne Európa centrumához képest. Lemond Magyarország felzárkózásáról és oda dobja az országot az európai pénzügyi elitnek. Nem a mindenkori miniszterelnök, hanem az ország szuverenitását szűkíti le végzetesen. Jobban fél Orbán Viktortól, mint amennyire szereti a hazáját”.

Előző sztori

Nagyon sokan megszegték a kijárási tilalmat

Következő sztori

Garázs égett egy kisteleki tanyán