Politika

Bejelentkezett miniszterelnöknek Fekete-Győr András is!

Bejelentkezett miniszterelnöknek Fekete-Győr András is!

2021. február 21., vasárnap
Bejelentkezett miniszterelnöknek Fekete-Győr András is!

“Új arcokkal építünk egy új Magyarországot! 2022 nem szólhat csak Orbán Viktor leváltásáról. Van egy ennél fontosabb feladatunk is: hogy felépítsünk egy új, 21. századi Magyarországot. Egy új Magyarország felépítéséhez pedig új arcokra van szükség: olyanokra, akik nem a 2010 előtti világból jönnek, és akik értik, hogy rendszerszintű változásra van szükség, mielőtt Magyarország elveszít egy teljes generációt. A Momentum nem ismer lehetetlent, és képes alapjaiban megváltoztatni Magyarországot. Mi nem ismerünk lehetetlent. Vágjunk bele együtt! A nagyszüleinkért, a szüleinkért, a gyerekeinkért, az unokáinkért. A demokráciáért. Az új Magyarországért” – üzente Fekete-Győr András, aki bejelentette, hogy indul a miniszterelnök-jelöltségért az előválasztáson.

“Fekete-Győr András képes volt arra, hogy közösséggé formálja azokat a bal- és jobboldaliakat, konzervatívokat és liberálisokat, akik egy közös célban hisznek. És képes lesz arra is, hogy a politikai szekértáborokon átlépve összehozzon mindenkit, aki hisz egy új Magyarország, egy jobb Magyarország víziójában” – közölte a Momentum.

“Mi nem ismerünk lehetetlent. Vágjunk bele együtt! A nagyszüleinkért, a szüleinkért, a gyerekeinkért, az unokáinkért. A demokráciáért. Az új Magyarországért. Válaszd a jövőt! És a magyar név megint szép lesz”

– szól a jelszó.

Fekete-Győr András beszédétITT lehetmegnézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.