Krimi

Idős asszonyt lopott meg egy bringás tolvaj Csongrádon

Idős asszonyt lopott meg egy bringás tolvaj Csongrádon

2021. február 9., kedd
Idős asszonyt lopott meg egy bringás tolvaj Csongrádon

A nyomozás során beszerzett adatok alapján az 55 éves férfi tavaly szeptember 17-én délután a belvárosban kerékpározott, amikor felfigyelt az éppen biciklijét toló sértettre. Miközben elhaladt a nő mellett, belenyúlt a kétkerekű csomagtartóján lévő táskába és kivette abból a sértett mobiltelefonját, valamint pénztárcáját, amiben több ezer forint, bankkártya, illetve személyes iratok voltak. A hölgy nem sokkal később fel akart szállni a kerékpárjára, ekkor vette észre értékeinek hiányát, majd bejelentést tett a rendőrségen.

Az eltulajdonított bankkártyával a gyanúsított, valamint egyik ismerőse többször vásárolt szeszes italokat egy helyi dohányboltban.

A nyomozók rövid időn belül azonosították az 55 éves férfit, akit elfogtak és a Csongrádi Rendőrkapitányságra előállítottak, őt és ismerősét gyanúsítottként hallgatták ki. Az értékeket eltulajdonító férfi ellen lopás és információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás vétsége, míg társa ellen az utóbbi bűncselekmény miatt indult eljárás.

A Csongrádi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait átadta az ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.