/

Idős asszonyt lopott meg egy bringás tolvaj Csongrádon

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A csongrádi nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a helybeli férfival szemben, aki elvitte egy idős asszony értékeit a városban. Eljárás indult ellene - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A nyomozás során beszerzett adatok alapján az 55 éves férfi tavaly szeptember 17-én délután a belvárosban kerékpározott, amikor felfigyelt az éppen biciklijét toló sértettre. Miközben elhaladt a nő mellett, belenyúlt a kétkerekű csomagtartóján lévő táskába és kivette abból a sértett mobiltelefonját, valamint pénztárcáját, amiben több ezer forint, bankkártya, illetve személyes iratok voltak. A hölgy nem sokkal később fel akart szállni a kerékpárjára, ekkor vette észre értékeinek hiányát, majd bejelentést tett a rendőrségen.

Az eltulajdonított bankkártyával a gyanúsított, valamint egyik ismerőse többször vásárolt szeszes italokat egy helyi dohányboltban.

A nyomozók rövid időn belül azonosították az 55 éves férfit, akit elfogtak és a Csongrádi Rendőrkapitányságra előállítottak, őt és ismerősét gyanúsítottként hallgatták ki. Az értékeket eltulajdonító férfi ellen lopás és információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás vétsége, míg társa ellen az utóbbi bűncselekmény miatt indult eljárás.

A Csongrádi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait átadta az ügyészségnek.

Előző sztori

Miniszterelnök-jelöltek találkozója? Jakab Péter egyeztetett Botka Lászlóval

Következő sztori

Fának csapódott egy autó Csongrádon