Sport

Hetekre elvesztette alapemberét a MOL-Pick Szeged

Hetekre elvesztette alapemberét a MOL-Pick Szeged

2021. február 12., péntek
Hetekre elvesztette alapemberét a MOL-Pick Szeged

Luka Stepancic, a MOL-Pick Szeged horvát válogatott kézilabdázója Achilles-ín-sérülés miatt hat-nyolc hétig nem léphet pályára. A 30 éves, Európa-bajnoki ezüst- és világbajnoki bronzérmes jobbátlövő a múlt héten tért vissza makacs bokasérülése és műtétje miatti egyéves kihagyását követően.

A Cegléd elleni győztes bajnokin, majd a Paris Saint-Germain elleni vesztes Bajnokok Ligája-csoportmeccsen pályára lépett, az utóbbi találkozó első félidejében azonban Achilles-ín-sérülés miatt kivált a játékból.

A24sata.hrportál pénteki beszámolója szerint Stepancic legalább hat-nyolc hetes kihagyásra kényszerül, de ha szakadásról van szó, akkor sokkal hosszabb is lehet a kényszerszünet. A játékos kikerült a horvát válogatott keretéből a márciusi olimpiai selejtezőtorna előtt, helyére Sime Ivicet hívta be Hrvoje Horvat szövetségi kapitány.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.