Jó úton halad a Szeged-Csanád GA

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Magabiztos játékkal, egy félidő alatt három gólt szerezve a Szeged-Csanád Grosics Akadémia 3-2-re legyőzte a Pécsi MFC-t felkészülési mérkőzésen. Dragan Vukmir vezetőedző elégedetten nyilatkozott a találkozót követően.

Az UTA Arad (0-3) és a Paks (0-1) elleni felkészülési mérkőzéseket követően a Pécs csapatát látták vendégül a kék-feketék a Szent Gellért Fórum edzőpályáján. Dragan Vukmir csapata Gajdos duplájának és Dobos találatának köszönhetően a kétszer hatvan perces mérkőzés első felvonását 3-1-re megnyerte. A fordulást követően csak egy pécsi találat született, így a szegediek megszerezték első győzelmüket a felkészülési időszakban.

A vezetőedző elégedetten értékelte a látottakat. – Nagyon kemény hét volt, sokat edzettünk, erős terhelést kaptak a játékosok. A mérkőzésen mindenki maximálisan odatette magát, elégedett vagyok a játékosokkal. Sok helyzetet dolgoztunk ki, ezen kívül eredményesek is voltunk. Amit kaptam a játékosoktól a találkozón az jó alap a folytatáshoz. Úgy gondolom jó úton haladunk, eredményes és szép tavaszt várok a csapattól – nyilatkozta a klub honlapjának Vukmir.

A Tisza-partiak szombaton a Békéscsaba ellen gyakorolnak a január 31-ei, Szentlőrinc elleni tavaszi rajtra.

Felkészülési mérkőzés
Szeged-Csanád Grosics Akadémia–Pécsi MFC 3–2 (3–1)
Szent Gellért Fórum, zárt kapuk mögött.
Szeged-Csanád Grosics Akadémia: 1. félidő: Varga B. – Ódor, Papp M., Deák, Illés – Dobos, Rózsahegyi, Oláh G., Varga Sz. – Gajdos, Grumic.
2. félidő: Varga B. – Kővári, Pejovic, Deák, Mohl – Simon, Lestyán – Gréczi, Dobronoky, Bitó – Germán. Vezetőedző: Dragan Vukmir.
Gól: Gajdos (2), Dobos, ill. Adamcsek, Keresztes.

Kiemelt képünk archív.

Előző sztori

Tovább emelkedik a napi új fertőzöttek száma Csongrád-Csanádban

Következő sztori

Új mesterképzést indít a bölcsészkar

Legutóbbi hasonló cikkek