Sport

Jó úton halad a Szeged-Csanád GA

Jó úton halad a Szeged-Csanád GA

2021. január 21., csütörtök
Jó úton halad a Szeged-Csanád GA

Az UTA Arad (0-3) és a Paks (0-1) elleni felkészülési mérkőzéseket követően a Pécs csapatát látták vendégül a kék-feketék a Szent Gellért Fórum edzőpályáján. Dragan Vukmir csapata Gajdos duplájának és Dobos találatának köszönhetően a kétszer hatvan perces mérkőzés első felvonását 3-1-re megnyerte. A fordulást követően csak egy pécsi találat született, így a szegediek megszerezték első győzelmüket a felkészülési időszakban.

A vezetőedző elégedetten értékelte a látottakat. – Nagyon kemény hét volt, sokat edzettünk, erős terhelést kaptak a játékosok. A mérkőzésen mindenki maximálisan odatette magát, elégedett vagyok a játékosokkal. Sok helyzetet dolgoztunk ki, ezen kívül eredményesek is voltunk. Amit kaptam a játékosoktól a találkozón az jó alap a folytatáshoz. Úgy gondolom jó úton haladunk, eredményes és szép tavaszt várok a csapattól – nyilatkozta a klub honlapjának Vukmir.

A Tisza-partiak szombaton a Békéscsaba ellen gyakorolnak a január 31-ei, Szentlőrinc elleni tavaszi rajtra.

Felkészülési mérkőzés
Szeged-Csanád Grosics Akadémia–Pécsi MFC 3–2 (3–1)
Szent Gellért Fórum, zárt kapuk mögött.
Szeged-Csanád Grosics Akadémia: 1. félidő: Varga B. – Ódor, Papp M., Deák, Illés – Dobos, Rózsahegyi, Oláh G., Varga Sz. – Gajdos, Grumic.
2. félidő: Varga B. - Kővári, Pejovic, Deák, Mohl - Simon, Lestyán - Gréczi, Dobronoky, Bitó - Germán. Vezetőedző: Dragan Vukmir.
Gól: Gajdos (2), Dobos, ill. Adamcsek, Keresztes.

Kiemelt képünk archív.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.