Közélet

Így vonultak a motorosok 26 évvel ezelőtt Szegeden

Így vonultak a motorosok 26 évvel ezelőtt Szegeden

2021. január 4., hétfő
Így vonultak a motorosok 26 évvel ezelőtt Szegeden

Az előző évben számtalan, izgalmasabbnál izgalmasabb szegedi témájú videó került fel az egyik legnépszerűbb videómegosztó portálra, amelyekről rendszerint beszámoltunk. 2020 utolsó napjaiban is előkerült két gyöngyszem: Kecskeméti Illés 26 évvel ezelőtti motoros vonulásról osztott meg felvételeket.

A 1995. március 19-én készült felvételen a motorosok a Huszár Mátyás rakpartról indulva a Felső Tisza-parton robognak végig, majd az Etelka sor érintésével eljutnak a Csillag térre, ahol - körforgalom hiányában - rendőr irányítja a forgalmat. A felvonuláson részt vevők a Budapesti körúton át az Algyői úton jutnak el a gyorsulási verseny színhelyére. A vágóképeken megpillanthatjuk a korszak jellegzetes sárga Ikarus buszait és Bengáli villamosait.

https://www.youtube.com/watch?v=739Rcjxj3No&ab_channel=Ill%C3%A9sKecskem%C3%A9ti

A két hónappal később készült felvételen hasonló útvonalon hajtanak a motorosok, igaz, a képek alapján jóval kellemesebb időjárásban tehették mindezt.

https://www.youtube.com/watch?v=rA9MBguNIe8&ab_channel=Ill%C3%A9sKecskem%C3%A9ti

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.